آموزش شیرینی کشمشی قنادی سه سوته با تمام نکات مهم

5,068 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
شیرینی کشمشی از اون شیرینی‌های خوشمزه ایه که اگه اهل شیرینی درست کردن باشین حتما تا حالا یه بار درستش کردین و میدونین چقدر ...
شیرینی کشمشی از اون شیرینی‌های خوشمزه ایه که اگه اهل شیرینی درست کردن باشین حتما تا حالا یه بار درستش کردین و میدونین چقدر ساده و جذابه، و اگه اهل شیرینی درست کردن نباشین هم الان بهتون میگم چجوری این خوشمزه ها رو درستشون کنین. مواد لازم: آرد دو بار الک شده ۲۰۰ گرم پودر قند دو بار الک شده ۱۸۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۱۰۰ گرم وانیل یک قاشق چایخوری کشمش ۷۰ گرم درست کردنش هم که خیلی ساده س: اول فر رو روشن میکنیم تا گرم شه، تو این مدت کره مون رو که نرم و هم دمای محیط هستش؛ با پودر قند اونقدر هم میزنیم تا یکدست و پوک و پفکی‌ بشه، بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی با فاصله ی زمانی سی ثانیه بهش اضافه میکنیم و همچنان مدام همش میزنیم؛ بعد وانیل رو هم اضافه میکنیم و باز همشون میزنیم تا یکدست بشن. حالا نوبت آرده که بعد از اضافه کردنش باید با قاشق یا لیسک موادمون رو در حدی هم بزنیم که مخلوط بشن. بعد کشمش ها رو هم با یه قاشق آرد مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم. در آخر کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینی ها رو با قاشق یا قیف با فاصله میریزیم روش. (شیرینی هامون باید به اندازه ی گردو باشه، چون با حرارت دیدن توی فر پهن میشه) فر رو هم از یه ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم و شیرینی کشمشی رو میذاریم داخلش تا با دمای ۱۷۰ درجه حدود یه ربع بپزه. همینکه دور شیرینی طلایی بشه یعنی آماده س اگه هم دوست دارین روی شیرینی هاتون ترک بخوره قبل از اینکه بذارینشون توی فر روشون پودر قند بپاشین. اصلا‌ از این شیرینی آسون تر هم داریم؟! لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید.

همه توضیحات ...