بهترین پیتزای خانگی :: طرز تهیه خمیر پیتزا :: طرز تهیه سس گوجه فرنگی

2,779 بازدید
بیشتر
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان نکته در پایین یادداشت کرده ام. پیتزای داغ که مستقیماً از فر بیرون ...
** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان نکته در پایین یادداشت کرده ام. پیتزای داغ که مستقیماً از فر بیرون آمده با پیتزایی که خریداری می کنید قابل مقایسه نیست. می توانید آزادانه تاپینگ های مورد نظر خود را تغییر دهید، سس پیتزای تهیه شده با گوجه فرنگی تازه آن را خوشمزه تر می کند. نان پف دار و نرم است. خمیر پیتزا تخمیر شده و به صورت منجمد قابل نگهداری است (بیش از 3 ماه) می توانید سس گوجه فرنگی درست کنید و از آن به عنوان سس اسپاگتی استفاده کنید. همچنین خوب است که هنگام ساختن مقدار زیادی تهیه کنید. واقعا بهتر از خریدن و خوردن است، پس حتما پیتزای خانگی درست کنید. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [1 بشقاب پیتزا با قطر 27 سانتی متر (10 اینچ)] ✤ خمیر پیتزا -150 گرم آرد نان -3 گرم نمک (1 قاشق غذاخوری صاف) -6 گرم شکر (2 قاشق غذاخوری صاف) -4 گرم مخمر خشک فوری (به صورت محدب 1 قاشق چایخوری) -100 میلی لیتر آب گرم -10 گرم روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری) ✤ سس گوجه فرنگی -410 گرم، 3 گوجه فرنگی متوسط -1/3 پیاز خرد شده -1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده -1 قاشق غذاخوری پونه کوهی (قابل حذف) -1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده (می توان ریحان را خشک کرد) -40 گرم (4 قاشق غذاخوری) روغن زیتون -30 گرم (3 قاشق غذاخوری) سس کچاپ (می توان آن را حذف کرد) -1-2 پیمانه نمک (اختیاری) -1 قاشق چایخوری شکر (اختیاری) -فلفل سیاه ✤ تاپینگ -210 گرم پنیر موزارلا -پیاز خرد شده -فلفل دلمه ای سبز -ذرت شیرین -پپرونی -زیتون سیاه ✤ نکته -اگر کچاپ حذف شود طعم تازه و سالمی دارد و اگر سس گوجه فرنگی اضافه شود طعم آن عمیق تر است. -اگر کچاپ حذف شد نمک بزنید و طعم ترش را با شکر تنظیم کنید. -اگر سس گوجه فرنگی اضافه شود حتی بدون نمک و شکر هم خوشمزه است. -از موادی که می خواهید مانند میگو، گوشت کبابی و مرغ برای رویه استفاده کنید.

همه توضیحات ...