مربای بهار نارنج_ زندگی روستایی

Nora98
Nora98
مربای بهارنارنج مواد لازم: بهارنارنج ۵۰۰ گرم شکر ۲ کیلو آب گرم ۲ لیوان آب بهارنارنج ۱ لیوان (یک لیوان از آبی که بهارنارنج ها ...
مربای بهارنارنج مواد لازم: بهارنارنج ۵۰۰ گرم شکر ۲ کیلو آب گرم ۲ لیوان آب بهارنارنج ۱ لیوان (یک لیوان از آبی که بهارنارنج ها داخلش پخته شده) آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری (۵ دقیقه قبل از خاموش کردن) نکته ۱ : بعد از پختن بهارنارنج ها آبکشش کنین تا تلخیش گرفته بشه. نکته ۲ : بعد از حل شدن شکر، بهارنارنج های پخته شده رو اضافه کنین و ۵ ساعت با شعله کم زمان بدین تا مربا بپزه. نکته ۳ : بعد از برداشتن از روی حرارت، بذارین تا فرداش با در بسته بمونه که رنگش تیره بشه. گفته بودین فصل بهارنارنج رسیده، آموزش

همه توضیحات ...