مربای بهار نارنج_ زندگی روستایی
مربای بهارنارنج
مواد لازم:
بهارنارنج ۵۰۰ گرم
شکر ۲ کیلو
آب گرم ۲ لیوان
آب بهارنارنج ۱ لیوان (یک لیوان از آبی که بهارنارنج ها داخلش پخته شده)
آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری (۵ دقیقه قبل از خاموش کردن)
نکته ۱ : بعد از پختن بهارنارنج ها آبکشش کنین تا تلخیش گرفته بشه.
نکته ۲ : بعد از حل شدن شکر، بهارنارنج های پخته شده رو اضافه کنین و ۵ ساعت با شعله کم زمان بدین تا مربا بپزه.
نکته ۳ : بعد از برداشتن از روی حرارت، بذارین تا فرداش با در بسته بمونه که رنگش تیره بشه.
گفته بودین فصل بهارنارنج رسیده، آموزش
همه توضیحات ...