طرز تهیه آموزش تزئین(تزیین) کیک تولد خانگی با خامه کشی و ماسوره برگ صدفی شکوفه
ادامه پست قبل
بعد از چند ساعت که کیک کاملا سرد شد،اون رو برش بدید.حتی خوبه بعد از سرد شدن ،کیک رو سلفون پیچی کنید و توی یخچال بزارید و یک روز بعد برش بدید.من کیک رو به ۲قسمت تقسیم کردم.
#فرم_دادن_خامه_قنادی
خامه قنادی رو از لوازم قنادی بخرید.به اندازه نیاز فرم بدید.از فریزر بیرون بیارید. وقتی مثل بستنی نرم شد.با دور تند همزن برقی بزنید .بعد چند دقیقه خاموش کنید.یک دقیقه خامه رو تو دمای محیط استراحت بدید.دوباره با دور تند همزن برقی بزنید تا سریع فرم بگیره.اینجوری به خامه شوک دادید.
من ۱ کیلو و ۷۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم دادم.
ابتدا ۷۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم دادم و فیلینگ و آسترکشی رو باهاش انجام دادم.
یک ساعت کیک آسترکشی شده رو در یخچال استراحت دادم .
بعد از یک ساعت،یک کیلو خامه قنادی رو فرم دادم.کاور رو انجام دادم و از ماسوره برگ،شکوفه و صدفی برای تزئین استفاده کردم.
خامه ای که فرم دادید(۷۰۰ گرم) داخل قیف با ماسوره ساده بزارید.
کیک رو با آبمیوه یا شیر مرطوب کنید.
خامه رو، روی کیک بزنید.
میتونید به دلخواه وسط کیک،موز و گردو بریزید.
لایه بعدی رو با آبمیوه یا شیر مرطوب کنید و خامه رو ،روش بزنیدو
با پالت ،خامه رو صاف میکنیم.روی لایه اول قرار میدیم.مقداری خامه روی کیک و اطراف کیک میزنیم.با پالت و کاردک صاف میکنیم تا آسترکشی انجام بشه.
یک کیلو خامه فرم بدید و یک لایه دیگه خامه میکشیم تا خامه کشی صاف تری داشته باشیم.
میتونید با کاردک شیار دار،اطراف کیک رو تزئین کنید.
به دلخواه روی کیک و با هر وسیله ای که دوست داشتید تزئین کنید.
من خامه ها رو به چند قسمت تقسیم کردم و با رنگ ژله ای خوراکی،رنگ کردم.
از ماسوره شکوفه،صدفی و برگ برای تزئین استفاده کردم.
از رنگ خوراکی مایع استفاده نکنید،خامه رو شل میکنه .
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
همه توضیحات ...