آموزش تخصصی بک فلاش اسپرسوساز با شوینده های spm
268 بار بازدید -
پارسال
-
پودر شستشو دستگاه اسپرسو SPM
پودر شستشو دستگاه اسپرسو SPM
رسیدن به یک فنجان قهوهی خوشمزه، حاصل زنجیرهای است که از مزرعه آغاز شده و به دست باریستا تمام می شود. باریستا به عنوان آخرین فرد این چرخه قرار است از مهارت کافی در زمینهی عصارهگیری قهوه برخوردار باشد. کیفیت تجهیزات هم قطعا در رسیدن به این هدف بی تاثیر نیست.
اما موضوعی که شاید خیلی از افراد از آن غافل باشند و به آن بی توجهی کنند نظافت تجهیزاتی است که مستقیما به عصارهگیری مربوط است.
هر شب بعد از اتمام کار کافه چند قسمت از دستگاه اسپرسو احتیاج به نظافت و شستشو دارند. در صورت تمیز نکردن این قسمتها از دستگاه اسپرسو ممکن است باقی ماندهی قهوههای قبلی وارد قهوهی در حال عصاره گیری شود و کیفیت نهایی فنجان را پایین بیاورد.
نظافت دستگاه اسپرسو یا همان چیزی که بین باریستاها به بک فلاش معروف است با تمیز کردن قسمت هدگروپ انجام میشود. طرز شستشوی هدگروپ را در مراحل زیر دنبال کنید:
1. بسکت اصلی پرتافیلتر را خارج کنید.
2. بلایند بسکت یا همان بسکت کور را داخل پرتافیلتر جایگذاری کنید.
3. ۳ گرم از پودر شستشوی دستگاه اسپرسو SPM را داخل آن بریزید.
4. پرتافیلتر را روی هدگروپ ببندید.
5. چند مرتبه دکمهی عصاره گیری را بزنید و قطع کنید.
6. پرتافیلتر را باز کنید.
7. اجازه دهید به مدت ۳۰ ثانیه آب جوش از هدگروپ رد شود.
8. قسمت واشر داخل هدگروپ را با فرچه مخصوص تمیز کنید.
9. مجدد اجازه دهید به مدت ۳۰ ثانیه آب جوش از هدگروپ رد شود.
10. توری هدگروپ را با دستمال، خشک و تمیز کنید.
پرتافیلتر، بسکت داخل پرتافیلتر و اسپات ها (ناودانهای زیر پرتافیلتر) از دیگر قسمتهایی هستند که هرشب باید تمیز شوند. این قسمتها ممکن است بیشترین میزان کثیفی را داشته باشند. طرز نظافت و شستشوی پرتافیلتر را در مراحل زیر دنبال کنید:
1. بسکت را از پرتافیلتر خارج کنید.
2. بسکت و پرتافیلتر را داخل یک ظرف قرار دهید.
3. به ازای هر پرتافیلتر و بسکت ۶ گرم از پودر بک فلاش SPM را داخل ظرف بریزید.
4. ظرف را پر از آب جوش کنید، طوری که بسکت و پرتافیلتر غرق شوند.
5. ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا SPM کار خودش را انجام دهد.
6. پرتافیلتر و بسکت را با آب خالی، خوب آبکشی کنید
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به وبسایت شرکت مراجعه فرمایید :
www.spmcleaners.com
پارسال
در تاریخ 1402/01/20 منتشر شده
است.
268
بـار بازدید شده