چیزکیک لایه ای قابل تهیه با انواع میوه

cheftakhti
چیزکیک لایه ای میوه ای این چیزکیک رو میتونید با هر میوه ای درست کنید حتی میتونید بدون میوه و فقط با ژله درستش کنید. دوستان تو ...
چیزکیک لایه ای میوه ای این چیزکیک رو میتونید با هر میوه ای درست کنید حتی میتونید بدون میوه و فقط با ژله درستش کنید. دوستان توصیه میکنم حتما کلیپ رو با دقت ببینید این چیزکیک اصلا سخت نیست نگران نباشید که قالب نیمکره و رینگ ندارید چون توی فیلمها گفتم اگه نداشتید چکار کنید. یا مثلا غصه نخورید که توی شهر ما انبه نیست یا هست ولی خیلی گرونه، چون میتونید انبه رو جایگزین کنید یا کلا میوه رو حذف کنید و از ژله مطابق توضیحاتِ کلیپ استفاده کنید. حتی اگه اهل چیزکیک نیستین ولی دسرهای مدرن رو دوست دارین بازم توصیه میکنم کلیپ رو کامل ببینید چون در واقع اینجا اموزش یه روش عالی برای #اسمبل_کردن #دسرهای_مدرن رو میگیم. اگرم کلا حال و حوصله این دنگ و فنگا رو ندارید ولی چیزکیکها رو دوست دارید، میتونید به صورت لیوانی درستش کنید و حتی پایه ی کیک رو حذف کنید و از پایه بیسکوییتی استفاده کنید و چیزکیک رو به صورت یک لایه #کراست_بیسکوییتی، یک لایه کرم پنیری و ژلی و لایه ی زرد رنگ بالایی درست کنید و قیدِ لایه های دیگه رو بزنید. حتما در اسرع وقت یه مدل چیزکیک دیگه هم توی برنامه میذارم که فوق العادست و بسیار شیک و راحت. اول از همه یه #کیک_مخصوص بدون ب پ که در پست قبلی اموزش دادم رو در قالب ۱۸ سانتی دیواره بلند به صورت ۵ تخم مرغی درست کنید. ما به سه تا لایه ی ۲ سانتی برای این چیزکیک احتیاج داریم. البته میتونید چیزکیک رو ساده تر و فقط با یک لایه کیک درست کنید. همینطور میتونید از چند روز قبل درستش کنید و برش بزنید و در سلفون توی فریزر تا زمانِ استفاده نگهداری کنید. مراحل تهیه ی این کیک رو در لینک زیر ببینید https://t.me/ashpazi_hamideh/14549 حالا ژلی رو درست کنید از هر میوه ی دلخواهی نثل هلو، شلیل، زردآلو، توت فرنگی و انواع میوه های خانواده بری و ... میتونید استفاده کنید. این ژلی رو میتونید تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید. مواد لازم برای ژلی انبه: انبه ۳۸۰ گرم؛ شکر ۶۰ گرم؛ آب لیمو ترش تازه ۱۰ گرم؛ ژلاتین ۱۰ گرم؛ آب ۲ قاشق سوپخوری؛ برای میوه هایی مثل شاتوت که دونه های ریزی دارن یا انبه هایی که توشون حالت نخ نخ دارن، حتما مواد رو از صافی رد کنید. و اما مواد لازم برای کرم پنیری: پنیر ماسکارپونه ۳۵۰ گرم شکر ۶۰ گرم؛ ماست ساده شیرین ۶۰ گرم؛ آب لیموترش تازه ۸ گرم؛ وانیل پودر ۸ گرم؛ پودر ژلاتین ۱۰ گرم؛ شیر ۱۰۰ گرم؛ خامه قنادی ۲۰۰ گرم؛ خامه صبحانه ۵۰ گرم؛ دوستان عزیزم مراحل رو با حوصله و با دقت ببینید. اگر از پنیرهای خامه ای مثل ویلی استفاده میکنید که نسبت به ماسکارپونه شور هستن، برای اینکه شوریش در چیزکیک غالب نباشه، میتونید پنیر رو به صورت قالبی از ظرفش بیرون بیارید و نیم ساعت توی آبِ یخِ یخ بذارید و بعد در آبکش. اینجوری شوریِ پنیر کمتر میشه. همینطور میتونین به کرم پنیریتون یه مقدار شیرعسلی اضافه کنید. یا کلا در این دستور، یه مقداری از پنیر رو حذف و به جاش از شیرعسلی استفاده کنین که در این صورت باید در حد مناسب، شکر دستور رو کم کنین تا شیرینیش متعادل بشه. استفاده از شیرعسلی هم کرم پنیری رو خوشمزه تر میکنه و هم یه بافت کرمی مانند بهش میده. نوش جانتون باشه اگر این آموزش براتون مفید بود یه صلوات برای سلامتی همه مردم و شادی روح رفتگان بفرستید دوستتون دارم حمیده تختی @ashpazi_hamideh کپی دستورات فقط با ذکر منبع

همه توضیحات ...