روژین / سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا / روژین تاک

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
مواد اولیه: فلفل سیاه ، نمک ، پونه ، شکر : 1 قاشق چای خوری ریحان : 2/1 پیمانه سس گوجه فرنگی روژین: به مقدار لازم سیر (خرد شده) : ...
مواد اولیه: فلفل سیاه ، نمک ، پونه ، شکر : 1 قاشق چای خوری ریحان : 2/1 پیمانه سس گوجه فرنگی روژین: به مقدار لازم سیر (خرد شده) : ۱ حبه پیاز (خرد شده) : ۱ عدد روغن زیتون : به مقدار لازم خامه (پر چرب) : 1 پیمانه کره : ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه: پیاز و سیر را در یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت متوسط با روغن زیتون تفت دهید. سس گوجه فرنگی ریحان، شکر، پونه، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بیشتر مایع تبخیر شود. از روی حرارت بردارید و خامه و کره را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس ۵ دقیقه دیگر روی حرارت کم بگذارید.

همه توضیحات ...