مرینیت رون بره رستوران برزیلی رودیزیو با شف بابک عزیز ️
در آشپزخانه رستوران برزیلی رودیزیو هستیم با شف بابک که امروز میخواد چند مدل گوشت رو برامون مرینیت کنه. با رون بره با استخوان شروع میکنیم. اینجا این نکته خیلی مهم اینه که همیشه از گوشتهای تازه استفاده میکنن. برای شروع تکههای اضافی گوشت جدا و برای اینکه ادویه خیلی خوب بتونه به خورد گوشت بره سطح گوشت رو سوراخسوراخ میکنن. برای طعم دار کردن گوشت استفاده از ادویه خیلی مهمه . موادی که برای مرینیت لازمه : رزماری تازه، پیاز اسلاید شده تازه، سیر تازه با روغن، کره آب شده، ادویه گوشت، ادویه مرغ، نمک و فلفل میکس هست. برای مرینیت ران بره فلفل میکس، پودر گوشت، سیر تازه، پیاز و رزماری تازه بهاضافه زعفران آب شده و یه مقداری هم دوغ تازه رو به رون بره اضافه میکنن و خوب ماساژ داده میشه تا ادویهها به خورد گوشت بره.
در ادامه فیله گوشت گوساله رو داریم برای مزه دار کردنش فلفل میکس، ادویه گوشت، سیر تازه، پیاز و روغن زیتون رو روی سطح گوشت حسابی ماساژ میدن تا کاملاً این مواد داخل سوراخهای سطح گوشت بره. حداقل دو روز باید توی این مواد مرینیت بمونه تا طعم و عطر ادویه را به خودش بگیره.
و در انتها رون تازه جوجه به دو بخش تقسیم میشه قسمتهای اضافیش گرفته و فلفل میکس، سیر تازه، عصاره مرغ، پیاز، زعفرون، آبلیموی تازه و روغن زیتون رو بهش اضافه میکنن و خوب ماساژ میدن تا حسابی طعمدار بشه.
هزینه ورودی :٣٧۵ تومان
@rodizioiran
تلفن : ٠٢١٢٢۶۶٣٣٠۶ و ٠٢١٢٢۶۶٣٣٠۴
آدرس : تهران، زعفرانیه ،خیابان مقدس اردبیلی، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه چهارم، واحد ۴٠١
همه توضیحات ...