طرز تهیه ناگت خونگی با مرغ خیلی آسون و رژیمی و پخت در سولاردام

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
2.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - آموزش امروز مربوط میشه به
آموزش امروز مربوط میشه به این خوشمزه های دلبر ناگت جان با مزه ی خیلی بهتر از بیرونیا بدون هیچگونه مواد مضر وکاملا سالم و تر و تمیز اگه مثه من بچه کوچیک‌دارین و دنبال غذاهای فست فودی هستین که خیالتون از بابت تمیزیش و سالم بودنش راحت باشه یا کارمند هستین و وقت نمیکنین برای غذا و دوست دارین یه غذای آماده داشته باشین میتونین این ناگت های خوشمزه رو درست کنید و بزارین تو فریزر و هر موقع خواستین بپزین ️مواد لازم : حدود نیم کیلو فیله مرغ (سینه و ران مرغ)من فقط سینه مرغ رو استفاده کردم ۲حبه سیر نان تست ۲ورق یا یک سوم نان باگت یا۴-۵ق غ پودر سوخاری ادویه ها شامل :نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز(کمی)،آویشن،پول بیبر و. از هر کدام حدود یک ق چ پنیر پیتزا نصف لیوان سس خردل ، سس مایونز،سس کچاپ در صورت دلخواه یک ق غ بچه ها اگه میخواین تو سولاردام بپزید بهتره از پودر سوخاری نارنجی استفاده کنید که خوشگلتر بشه چون پودر سوخاری سفید واسه تو روغن سرخ شدن قشنگتر میشه ️برای پخت در سولاردام : بدون روغن ، بدون سه پایه ، با کانوکشن ۲۰۰درجه زمان حدود ۱۵-۲۰دقیقه بر حسب سایز ناگت ها
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/12 منتشر شده است.
2,812 بـار بازدید شده
... بیشتر