طرز تهيه آش جو جاافتاده و خوشمزه/آش جو مجلسي
طرز تهيه آش جو:
مواد لازم آش جو براي ٧-٨ نفر
برنج:١/٢ پيمانه
بلغور جو: ١ پيمانه
لوبيا چيتي: ١ پيمانه
نخود: ١پيمانه
پياز : ٣عدد
سبزي آش :٢٥٠ -٣٠٠ گرم
نمك،فلفل سياه به مقدار لازم
زردچوبه ١-٢ قاشق غذا خوري
نعنا خشك: ٢قاشق غذا خوري
١- ابتدا برنج و بلغور جو را جدا ميشوريم و با هم ميپزيم.
٢- لوبياها و نخودها را ميشوريم و با هم ميپزيم.
٣-سبزي آش كه شامل تره، گشنيز ،جعفري،شويد و اسفناج ميشويد را ميشوريم و خرد ميكنيم.
٤-پيازها را خرد ميكنيم و داخل تابه سرخ مي كنيم.
٥-بلغور جو و برنج پخته شده را داخل قابلمه ميريزيم و كمي آب جوش اضافه مي كنيم.
٦- نخود و لوبيا را اضافه ميكنيم.
٧-بعد از ٥ دقيقه كه آش به جوش آمد، سبزي آش را اضافه مي كنيم.
٨- دوقاشق غذاخوري روغن به تابه اضافه مي كنيم و قبل از اينكه روي حرارت بگذاريم، دو قاشق نعنا خشك و زردچوبه و فلفل را اضافه مي كنيم و هم ميزنيم سپس روي حرارت مي گذاريم و كمي تفت مي دهيم.
٩- مواد آماده شده را داخل قابلمه مي ريزيم.
١٠- بعد از نيم ساعت كشك را اضافه مي كنيم.
١١- نيم ساعت بعد آش آماده است.
نوش جان
نكات مهم:
حتما آش را در قابلمهای بزرگ تر از مقداری که در نظر دارید بپزید.
حبوبات را از ۱۲ ساعت قبل در آب سرد بخوابانید و در طول این مدت ۲ تا ۳ بار آبِ آنها را عوض کنید.
شعله پخت آش همیشه باید متوسط-زیاد باشد؛ پختن آش روی شعلهٔ خیلی کم باعث میشود آش بد رنگ و آبکی شود.
هم زدن به اندازه کلید یک آشِ خوشمزه، زیبا و غلیظ ایرانی است.
هرگز در قابلمه آش را نگذارید، چون باعث از بین رفتن رنگ زیبای سبزیها و حبوبات میشود.
اگر نیاز بود میتوانید کم کم آبِ جوش اضافه کنید تا ناگهان آش غلیظ نشود و ته نگیرد.
#آش
#طرز-تهيه-آش-جو
#آش_جو_خوشمزه
#آش_جو
#آشپزي_ايراني
#آموزش_آشپزي
#آش_جو_طرز_تهيه
#آموزش_آش_جو
#غذاي_سريع
#غذای_ایرانی
همه توضیحات ...