طرز تهيه آش جو جاافتاده و خوشمزه/آش جو مجلسي

آشپزي با شهرزاد
آشپزي با شهرزاد
طرز تهيه آش جو: مواد لازم آش جو براي ٧-٨ نفر برنج:١/٢ پيمانه بلغور جو: ١ پيمانه لوبيا چيتي: ١ پيمانه نخود: ١پيمانه پياز : ٣عدد س ...
طرز تهيه آش جو: مواد لازم آش جو براي ٧-٨ نفر برنج:١/٢ پيمانه بلغور جو: ١ پيمانه لوبيا چيتي: ١ پيمانه نخود: ١پيمانه پياز : ٣عدد سبزي آش :٢٥٠ -٣٠٠ گرم نمك،فلفل سياه به مقدار لازم زردچوبه ١-٢ قاشق غذا خوري نعنا خشك: ٢قاشق غذا خوري ١- ابتدا برنج و بلغور جو را جدا ميشوريم و با هم ميپزيم. ٢- لوبياها و نخودها را ميشوريم و با هم ميپزيم. ٣-سبزي آش كه شامل تره، گشنيز ،جعفري،شويد و اسفناج ميشويد را ميشوريم و خرد ميكنيم. ٤-پيازها را خرد ميكنيم و داخل تابه سرخ مي كنيم. ٥-بلغور جو و برنج پخته شده را داخل قابلمه ميريزيم و كمي آب جوش اضافه مي كنيم. ٦- نخود و لوبيا را اضافه ميكنيم. ٧-بعد از ٥ دقيقه كه آش به جوش آمد، سبزي آش را اضافه مي كنيم. ٨- دوقاشق غذاخوري روغن به تابه اضافه مي كنيم و قبل از اينكه روي حرارت بگذاريم، دو قاشق نعنا خشك و زردچوبه و فلفل را اضافه مي كنيم و هم ميزنيم سپس روي حرارت مي گذاريم و كمي تفت مي دهيم. ٩- مواد آماده شده را داخل قابلمه مي ريزيم. ١٠- بعد از نيم ساعت كشك را اضافه مي كنيم. ١١- نيم ساعت بعد آش آماده است. نوش جان نكات مهم: حتما آش را در قابلمه‌ای بزرگ تر از مقداری که در نظر دارید بپزید. حبوبات را از ۱۲ ساعت قبل در آب سرد بخوابانید و در طول این مدت ۲ تا ۳ بار آبِ آنها را عوض کنید. شعله پخت آش همیشه باید متوسط‌-زیاد باشد؛ پختن آش روی شعلهٔ‌ خیلی‌ کم باعث میشود آش بد رنگ و آبکی‌ شود. هم زدن به اندازه کلید یک آشِ خوشمزه، زیبا و غلیظ ایرانی‌ است.  هرگز در قابلمه آش را نگذارید، چون باعث از بین رفتن رنگ زیبای سبزی‌ها و حبوبات میشود. اگر نیاز بود میتوانید کم کم آبِ جوش اضافه کنید تا ناگهان آش غلیظ نشود و ته نگیرد. #آش #طرز-تهيه-آش-جو #آش_جو_خوشمزه #آش_جو #آشپزي_ايراني #آموزش_آشپزي #آش_جو_طرز_تهيه #آموزش_آش_جو #غذاي_سريع #غذای_ایرانی

همه توضیحات ...