آموزش کوفته تبریزی اصیل ایرانی

♡ ترفند بین ♡
♡ ترفند بین ♡
مواد لازم گوشت مخلوط گوساله و گوسفند نسبت۸۰به۲۰: نیم کیلو پیاز: ۱عدد متوسط لپه: ۱پیمانه برنج: ۱پیمانه تخم مرغ: ۱عدد ادویه: نمک،ز ...
مواد لازم گوشت مخلوط گوساله و گوسفند نسبت۸۰به۲۰: نیم کیلو پیاز: ۱عدد متوسط لپه: ۱پیمانه برنج: ۱پیمانه تخم مرغ: ۱عدد ادویه: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و پولبیبر سبزی خشک معطر شامل: مرزه ۱ق.غ و ترخون نصف ق.غ سبزی تازه شامل: تره،پیازچه،جعفری،نعنا و گشنیز: ۱۰ق.غ . مواد لازم برای سس پیاز: ۱عدد بزرگ نمکو فلفل سیاه رب گوجه: ۳ق.غ زرشک: ۱ق.غ مرزه خشک: نصف ق.غ آلو زعفرون . مواد میانی کوفته شاملگردو،پیازداغ،زرشک و آلو . نکته:یکی از نکات مهم برای درست کردن یه کوفته عالی خوب ورز دادن مواد هست طوریکه چربی گوشت دربیاد که اینکارو دستگاه برسادیس به خوبی فقط در عرض یک دقیقه انجام میده وقتی سس جوش اومد کوفته هارو اضافه کنید وبذارید شعله همچنان زیاد بمونه و سس از جوش نیفته بعد مرتب از سس روی کوفته ها بریزید چون فقط باید تا نصف یکم بیشتر کوفته ها تو سس باشن اینقدر اینکارو ادامه بدین تا خودشونو بگیرن بعد از بیست دقیقه درقابلمه رو نیمه بذارید و یکساعتو نیم زمان بدید تا کوفته های خوشمزمون بپزن . . . اگر به این دسته از ویدیوها علاقه مندین حتما کانالمو دنبال کنین هر روز کلی فیلم آموزشی اشپزی و ترفند و ایده جدید میزاریم.....

همه توضیحات ...