دستور پخت هویچ پلوی آذربایجانی با گوشت مجلسی
366 بار بازدید -
پارسال
-
طرز پخت گوشت با پیاز
طرز پخت گوشت با پیاز با برنج با هویج آذربایجانی
مواد اولیه:
1 قاشق غذاخوری گیلاس
تکه های کوچک گوشت
5 عدد پیاز خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد تشکیل دهنده برنج
2 قاشق غذاخوری روغن
هویج رنده شده 1 عدد
1 قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
1 عدد مکعب استوک
2 فنجان برنج باسماتی خیس شده
3 فنجان آب جوش
1 عدد بادمجان سرخ شده
پارسال
در تاریخ 1401/11/10 منتشر شده
است.
366
بـار بازدید شده