زولبیا/طرزتهیه زولبیا/زولبیا بامیه/مهناز افشار/آموزش زولبیا بامیه
18.9 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
لطفا قلب بی رنگ ما
لطفا قلب بی رنگ ما رو قرمز کنید
سلام به نگاه زیباتون
امیدوارم حال دلتون خوب باشه
این روزا بوی بامیه و زولبیا زیاد به مشام میرسه
منم یک بامیه ترد و خوشمزه براتون اوردم که هرچی از تردی و خوشمزگیش بگم ، کم گفتم
بامیه پختن خیلی راحته اما یک سری فنون داره که بهتون میگم
برای داشتن بامیه ترد حتما شربت بار خوبی باید درست کنید که میتونید لینک زیر رو بزنید
#شربت_بار_مهناز_پز
#بامیه
#بامیه_مهناز_پز
مواد لازم :
آب : یک لیوان
کره نرم شده : ۲۰ گرم
آرد: یک لیوان سرخالی
تخم مرغ : ۲ عدد ( در صورت لازم نصف تخم مرغ)
عسل یا شربت بار : ۱ ق غ
وانیل : ۱ ق چ
طرز تهیه :
آب و کره را داخل ظرف نچسب روی حرارت ملایم بزارید به محض اینکه از کناره های ظرف حباب زد آرد را اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید .
خمیری که شد حالا ، نوبت داغ زدن هست
داغ زدن بسیار مهمه ۸ دقیقه خمیر را با لبسک باز و جمع کنید تا هرچه آب داخل خمیر هست تبخیر شود.
خمیر را داخل ظرف دیگر منتقل کنید و با قاشق باز کنید تا خنک شود
دقت کنید زیاد سرد شود تخم مرغ به خوردش نمیرود و داغ باشد تخم مرغ میپزد پس کمی خنک شود ، کافیه
خمیر را به ظرف گودی انتقال دهید و یک عدد تخم مرغ ، وانیل و عسل را اضافه و با همزن برقی خوب مخلوط کنید
تخم مرغ دوم را اضافه و خوب مخلوط کنید
در این مرحله اگر خمیر سفت بود و حالت چسبندگی نداشت (مثل فیلم) یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید و نصفش را اضافه کنید
خمیر را به قیف پارچه ای سرماسوره دار انتقال بدهید و قیچی را به روغن آعشته کنید ( راحت برش میخورد) و داخل روغن سرد برش دهید
شما مستقیما داخل قابلمه برش دهید
روی حرارت ملایم اجازه دهید سرخ شود
روغن داغ نباشد و حرارت زیاد نباشد چون بامیه ها زودتر پخته میشوند و داخلش خام میشود
بامیه ها باید در در روغن شناور باشند
بلافاصله بعد از سرخ شدن داخل شهد بریزید و بعد از ۳ دقیقه داخل صافی انتقال دهیدتا شهد اضافیش گرفته شود.
شهد حتما سرد باشد
از قیف پارچه ای استفاده کنید چون خمیر کمی سفت هست و و خط ماسوره روی خمیر بیوفتد
سفتی خمیر باید طوری باشد که با فشار کم دست از ماسوره خارج شود
در نهایت
بامیه ترد = شربت بار با کیفیت
اینستای من
MahnazAfshar_99
3 سال پیش
در تاریخ 1400/02/13 منتشر شده
است.
18,960
بـار بازدید شده