زولبیا/طرزتهیه زولبیا/زولبیا بامیه/مهناز افشار/آموزش زولبیا بامیه

MahnazAfshar_99
MahnazAfshar_99
18.9 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - لطفا قلب بی رنگ ما
لطفا قلب بی رنگ ما رو قرمز کنید سلام ‌به نگاه زیباتون امیدوارم حال دلتون خوب باشه این روزا بوی بامیه و زولبیا زیاد به مشام میرسه منم یک بامیه ترد و خوشمزه براتون اوردم که هرچی از تردی و خوشمزگیش بگم ، کم گفتم بامیه پختن خیلی راحته اما یک سری فنون داره که بهتون میگم برای داشتن بامیه ترد حتما شربت بار خوبی باید درست کنید که میتونید لینک زیر رو بزنید #شربت_بار_مهناز_پز #بامیه #بامیه_مهناز_پز مواد لازم : آب : یک لیوان کره نرم شده : ۲۰ گرم آرد: یک لیوان سرخالی تخم مرغ : ۲ عدد ( در صورت لازم نصف تخم مرغ) عسل یا شربت بار : ۱ ق غ وانیل : ۱ ق چ طرز تهیه : آب و کره را داخل ظرف نچسب روی حرارت ملایم بزارید به محض اینکه از کناره های ظرف حباب زد آرد را اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید . خمیری که شد حالا ، نوبت داغ زدن هست داغ زدن بسیار مهمه ۸ دقیقه خمیر را با لبسک باز و جمع کنید تا هرچه آب داخل خمیر هست تبخیر شود. خمیر را داخل ظرف دیگر منتقل کنید و با قاشق باز کنید تا خنک شود دقت کنید زیاد سرد شود تخم مرغ به خوردش نمیرود و داغ باشد تخم مرغ میپزد پس کمی خنک شود ، کافیه خمیر را به ظرف گودی انتقال دهید و یک عدد تخم مرغ ، وانیل و عسل را اضافه و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تخم مرغ دوم را اضافه و خوب مخلوط کنید در این مرحله اگر خمیر سفت بود و حالت چسبندگی نداشت (مثل فیلم) یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید و نصفش را اضافه کنید خمیر را به قیف پارچه ای سرماسوره دار انتقال بدهید و قیچی را به روغن آعشته کنید ( راحت برش میخورد) و داخل روغن سرد برش دهید شما مستقیما داخل قابلمه برش دهید روی حرارت ملایم اجازه دهید سرخ شود روغن داغ نباشد و حرارت زیاد نباشد چون بامیه ها زودتر پخته میشوند و داخلش خام میشود بامیه ها باید در در روغن شناور باشند بلافاصله بعد از سرخ شدن داخل شهد بریزید و بعد از ۳ دقیقه داخل صافی انتقال دهیدتا شهد اضافیش گرفته شود. شهد حتما سرد باشد از قیف پارچه ای استفاده کنید چون خمیر کمی سفت هست و و خط ماسوره روی خمیر بیوفتد سفتی خمیر باید طوری باشد که با فشار کم دست از ماسوره خارج شود در نهایت بامیه ترد = شربت بار با کیفیت اینستای من MahnazAfshar_99
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/13 منتشر شده است.
18,960 بـار بازدید شده
... بیشتر