پاستا مرغ گوجه ای خامه ای :: Bake Pasta Recipe
*** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام.
ماکارونی مرغ با سینه مرغ درست کردم.
دستور غذا ساده است و طعم آن مانند غذا خوردن در رستوران است.
حتی اگر از خامه فرم گرفته استفاده نکنید
می توانید ماکارونی نرم و لطیف درست کنید.
*** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است.
[برای 2 وعده / کاسه قطر 8 سانتی متر و ارتفاع 4 سانتی متر]
سس گوجه فرنگی
-140 گرم سینه مرغ
-130 گرم پیاز خرد شده (نیمه بزرگ)
-10 گرم (1 قاشق غذاخوری) سیر خرد شده
-2پنچ نمک
-0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه
-130 گرم گوجه فرنگی (نیمه بزرگ)
-130 گرم (7 قاشق غذاخوری) سس اسپاگتی گوجه فرنگی
-1 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
پنه را بجوشانید
-500 میلی لیتر آب
-1 قاشق چایخوری نمک
-80 گرم رشته فرنگی ماکارونی پنه
سس شیر
-30 گرم کره
-20 گرم (2 قاشق غذاخوری) آرد ساده
-240 میلی لیتر شیر
تاپینگ
-140 گرم پنیر موزارلا
نکته
-اگر فر ندارید پنیر را در مایکروفر با آب پخت کنید.
-اگر بلافاصله بدون پنیر می خورید، نودل ها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
-می توانید از انواع دیگر رشته ماکارونی استفاده کنید.
-زمان پخت در فر: 230 (446 ) پس از گرم کردن، 230 (446 ) 10 تا 15 دقیقه
-می توانید به جای سینه مرغ میگو اضافه کنید.
-برای خوردن تند 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده اضافه کنید.
همه توضیحات ...