پاستا مرغ گوجه ای خامه ای :: Bake Pasta Recipe

Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
*** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام. ماکارونی مرغ با سینه مرغ درست کردم. دستو ...
*** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام. ماکارونی مرغ با سینه مرغ درست کردم. دستور غذا ساده است و طعم آن مانند غذا خوردن در رستوران است. حتی اگر از خامه فرم گرفته استفاده نکنید می توانید ماکارونی نرم و لطیف درست کنید. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [برای 2 وعده / کاسه قطر 8 سانتی متر و ارتفاع 4 سانتی متر] سس گوجه فرنگی -140 گرم سینه مرغ -130 گرم پیاز خرد شده (نیمه بزرگ) -10 گرم (1 قاشق غذاخوری) سیر خرد شده -2پنچ نمک -0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه -130 گرم گوجه فرنگی (نیمه بزرگ) -130 گرم (7 قاشق غذاخوری) سس اسپاگتی گوجه فرنگی -1 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده پنه را بجوشانید -500 میلی لیتر آب -1 قاشق چایخوری نمک -80 گرم رشته فرنگی ماکارونی پنه سس شیر -30 گرم کره -20 گرم (2 قاشق غذاخوری) آرد ساده -240 میلی لیتر شیر تاپینگ -140 گرم پنیر موزارلا نکته -اگر فر ندارید پنیر را در مایکروفر با آب پخت کنید. -اگر بلافاصله بدون پنیر می خورید، نودل ها را به مدت 10 دقیقه بجوشانید. -می توانید از انواع دیگر رشته ماکارونی استفاده کنید. -زمان پخت در فر: 230 (446 ) پس از گرم کردن، 230 (446 ) 10 تا 15 دقیقه -می توانید به جای سینه مرغ میگو اضافه کنید. -برای خوردن تند 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده اضافه کنید.

همه توضیحات ...