طرز تهیه روغن دنبه بدون بو و مزه سرشار از خاصیت

150,398 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
اگه از طعم و بوی دنبه خوشتون نمیاد اه اه و پیف پیف نکنین! چون اگه مو به مو این روشی که امروز بهتون گفتم رو اجرا کنین، یه روغنی د ...
اگه از طعم و بوی دنبه خوشتون نمیاد اه اه و پیف پیف نکنین! چون اگه مو به مو این روشی که امروز بهتون گفتم رو اجرا کنین، یه روغنی درست میکنین که اصلا بوی دنبه نداره! تازه طبق نظر اطبای سنتی، کلی خاصیت هم داره که اگه خواصش رو هم کنار بذاریم، حداقلش اینه که ضررش از روغن های شرکتی خیلی کمتره، حتی اگه ضرر کمترش رو هم در نظر نگیریم، اصلاً چی بهتر از اینکه وقتی قحطی روغن میاد خودمون بتونیم توی خونه روغن تولید کنیم و به خودکفایی برسیم؟ مقدار مواد لازم برای تهیه ۹۰۰ گرم روغن: دنبه: ۱/۵ کیلوگرم سیب: دو عدد هویج: یک عدد برگ بو: دو عدد چوب دارچین: یک عدد فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری هل: چهار عدد سرکه سیب: یک لیوان ماست: یک لیوان پیاز: ۱/۵ کیلو گرم شیر: یک لیوان نمک: یک قاشق غذاخوری. مهم‌ترین نکات برای درست کردن روغن دنبه: اول اینکه شعله از اول تا آخر باید کمممم باشه. دوم اینکه پیاز رو حتما بهش اضافه کنین تا کلسترول‌های بد روغن رو ازش بگیره. سوم اینکه سرکه و ماست برای درست کردن این روغنِ بی بو الزامیه، بعضیا در آخر نصف لیوان گلاب هم بهش اضافه میکنن که به نظر من نیازی نیست. برای اینکه به چرخ گوشتتون هم فشار زیادی وارد نشه حتما دنبه ها رو دو سه ساعت توی فریزر بذارید تا یه ذره سفت بشن. این رو هم بگم که کلا از هر روغنی که استفاده میکنین، برای حفظ سلامتی‌تون لازمه فعالیت های بدنی و سوخت و ساز بدنتون رو افزایش بدین. حالا شما بیشتر از چه روغنی توی آشپزی هاتون استفاده میکنین؟

همه توضیحات ...