آموزش شیرینی مرنگ، فوت کوزه گری در کپشن *بدون فر*
سلام به دوستان عزیزم. حالتون خوبه خداروشکر ؟؟ انشالله سال ۱۴۰۰ بهترین قرن تو دنیا براتون باشه و حسابی از این سال و قرن به امید خدا راضی بمانید . امروز یکی از سخت ترین شیرینیهای ایران و جهان رو بهتون آموزش بدم که خیلی ها ازش ناراحتن و این به خاطر لوس بودن این شیرینی هستش که حتی بایک اشتباه کوچک میتوان دگرگونش کرد . میتونم اعتراف کنم بار ۱۶ است که توانستم از پس این شیرینی
هم بر بیام و تنها نکته آن *کسب تجربه* میباشد که اگر تجربه نداشته باشید امکان نداره بتونید بار اول شاهکار کنید و اگر هم نتوانستید و شکست خوردید ، به هیچ وجه روحیه خودتون رو از دست ندید و تسلیم نشید .... درست مثل من !!!! هر چقدر که رعایت کنید با حرکت اضافه یا کمی میتونه خراب بشه . نکات مهم :
همه ی وسایل از قبل آماده باشند تا سرعت عمل بالا برود.
حتما تخم مرغ در دمای محیط باشد یعنی گرم باشد .
ظرف مورد نظر باید حتما شیشه ای باشه ، مخصوصا برای افراد مبتدی !!
ظرف مورد نظر و پره های همزن باید خوب شسته و بدون هیچ نوع کثیفی یا لکه ای باشد .
شکر را باید آرام آرام اضافه کنید .
این شیرینی ها رو به هیچ وجه توی *آون توستر* ها نمیتوان پخت ، چون طبق تجربه یا خام میماند یا میسوزد و یا تغییر رنگ میدهد .
کسانی که تا بحال مرنگ درست نکرده اند ° بیشتر از ۲ تخم مرغ استفاده نکنید و به مرور به تخم مرغ ها را اضافه کنید تا قلق کار دستتان بیاید° .
این شیرینی رو مثل من در فصل زمستان میتوان روی شوفاژ یا بخاری هم پخت که از فر بهتر و خیال راحت تر است .
امید وارم با این نکات کامل و دستور ساده درست کنید و لذت ببرید. نوش جان . مثل همیشه لایک و فالو مثل عیدی دادن به من حساب میشه. پس اگر این متن رو خوندی حتماً انگشت مبارکت رو روی دنبال و این قلب تو خالی رو رنگ کن مثل این ︎
همه توضیحات ...