مرغ اوکراینی / 123پز / آموزش آشپزی
آماده سازی
مواد اولیه:
پیازچه خردشده : 2/1 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: 2/1 قاشق غذاخوری
سیر له شده :یک حبه
تخم مرغ زده شده :یک عدد کوچک
آرد سفید :1پیمانه
نان سفید خشک: 4/1 پیمانه
سینه مرغ بدون پوست و استخوان : 2 عدد نصف شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
کره : 2/1 قاشق غذاخوری
روغن مایع : 2/1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه ها را نصف کرده و استخوان پوست آن را جدا کنید.
سپس شسته و بعد از خشک شدن داخل یک پلاستیک قرار دهید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک و پهن شود.
در این فاصله پیازچه و جعفری را خرد کرده و سیر را رنده کرده و با هم مخلوط نمایید
تخم مرغ و آب را در کاسه ای هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، نان را هم خرد کرده و در ظرف دیگری بریزید.
سینه های مرغ را بعد از کوبیدن روی یک سطح صاف پهن کنید و روی آن ها از مخلوط پیازچه و جعفری بریزید.
کره را به چهار قسمت برش زده و روی گوشت ها قرار دهید، سپس آن را رول کرده و روی کره را بخوبی بپوشانید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره بریزید تا داغ شود.
هر رول گوشت را ابتدا در آرد سفید بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به خرده نان آغشته کنید ، این کار را دوباره انجام داده و سپس در کره بخوبی سرخ نمایید.
سپس آن ها را در سینی فر قرار داده و با حرارت 400 درجه فارنهایت برای 18 دقیقه بپزید.
سپس رولت ها را در بشقاب های مورد نظر بچینید و برش زده سرو نمایید.
همه توضیحات ...