تاس کباب بادمجان و به

1,451 بازدید
بیشتر
کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
مواد اولیه: روغن.............................. یک پیمانه پیاز ................. 1 عدد گوشت گوسفندی یا گوساله ............ 100 گر ...
مواد اولیه: روغن.............................. یک پیمانه پیاز ................. 1 عدد گوشت گوسفندی یا گوساله ............ 100 گرم آب یا آب گوشت .................. 1 پیمانه رب گوجه رنگی روژین ..................... 2 قاشق غذا خوری فلفل چیلی ................ 1 عدد نمک ............... به مقدار لازم بادمجان .................... 1 عدد متوسط به ............... 1 عدد متوسط سیب زمینی ................. 1 عدد متوسط هویج ................. 2 عدد متوسط گوجه فرنگی ............... 1 عدد فلفل سیاه و فلفل قرمز .................... از هر کدام نصف قاشق چای خوری سیر .............. 2 حبه آبلیمو................. 1 عدد کوچک آلو خورشتی ................ 8 عدد طرز تهیه: اگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید همراه با مواد می‌پزد ولی اگر از گوشت گوساله استفاده کنید باید اول آن را بپزید. گوشت گوساله را تمیز بشویید و به قطعات خورشتی ریز برش دهید. یک قابلمه بزرگ را روی اجاق کمی گرم کنید مقداری روغن ته قابلمه بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید، گوشت را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. مقداری آب روی گوشت ریخته و به مدت یک ساعت بپزید. (اگر گوشت را داخل زودپز می‌پزید 30 دقیقه کافی است.) بادمجان‌ها را تمیز شسته و پوست بکنید و به قطعات مربعی شکل یا دایره‌ای برش دهید، به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک بریزید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود سپس آبکش کنید. پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی و بِه را حلقه حلقه برش دهید. وقتی همه مواد آماده شد، هر لایه را که می‌چینید مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز آب لیمو ترش و سیر را روی مواد بپاشید. داخل یک قابلمه متوسط ابتدا پیاز حلقه حلقه شده، گوشت خرد شده، و هویج و بادمجان را کف قابلمه به ترتیب ردیف ردیف بچینید. یک لایه بِه خرد شده روی آنها بچینید، سپس یک ردیف سیب زمینی روی آن قرار دهید. گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را روی سیب زمینی‌ها بچینید. گوجه فرنگی زود له می‌شود آن‌را آخر بچینید. بدون اینکه آب اضافه کنید قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کمی آب بیندازد. در این فاصله دو قاشق رب گوجه فرنگی را همراه با یک لیوان آب گوشت یا آب معمولی مخلوط و یک عدد فلفل چیلی اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید تا به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از بیست دقیقه پخت، آلو خورشتی را که شسته‌اید روی تاس کباب بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد. تاس کباب را داخل ظرف بکشید و سرو کنید.

همه توضیحات ...