طرز تهیه حلوا عربی خوشمزه با تمام نکات

13,452 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
با آموزش حلوا عربی در خدمتتونم. حلوا عربی به خاطر طعم خاص و ظاهر متفاوتش طرفداران زیادی داره، علاوه بر خوش طعم بودن؛ این حلوا کش ...
با آموزش حلوا عربی در خدمتتونم. حلوا عربی به خاطر طعم خاص و ظاهر متفاوتش طرفداران زیادی داره، علاوه بر خوش طعم بودن؛ این حلوا کش میاد و میشه گفت که طعمی مثل کارامل و سوهان داره.حتما این حلوا رو یکبار امتحان کنید عاشق طعم بینظیرش میشید. مواد لازم حلوا عربی شکر یک و نیم لیوان آب دو لیوان گلاب یک چهارم لیوان پودر هل نصف قاشق چای خوری یا ۴ تا ۵ دانه هل زعفران به میزان لازم شیر خشک نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان روغن جامد یا کره ۵۰ گرم نشاسته ذرت نصف لیوان آرد شیرینی پزی یا آرد گندم نصف لیوان نکات تهیه حلوای عربی من برای پیمانه کردن از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کردم، شما میتونید هر لیوان دیگه ای رو به عنوان پیمانه در نظر بگیرید. برای تهیه این حلوا ،شیر خشک رو از لوازم قنادی ها یا برخی عطاری ها میتونید تهیه کنید. از شیر خشک شور نباید استفاده کنید‌.شیر خشک در این حلوا قابل حذف نیست. نشاسته ذرت رو میتونید حذف کنید اما در نرمی و لطافت این آرد بسیار موثر است و در دستور اصلی هم موجود است. یا اینکه میزان نشاسته رو کمتر در نظر بگیرید و آرد یا شیر خشک رو به همان میزان جایگزین نشاسته کنید. شربت این حلوا رو در ابتدا تهیه کنید تا در حین تفت دادن و آماده سازی آرد، از حرارت بیافتد و ولرم شود. دانه ی هل رو در انتها از شربت خارج کنید‌. حین تفت دادن آرد، شعله گاز باید کم باشد تا آرد نسوزد. آرد باید با حرارت ملایم تفت بخورد‌ اگر حرارت زیاد باشد آرد ممکن است بسوزد. نیازی نیست نشاسته ذرت و شیرخشک رو بعد از اضافه کردن به آرد ،همانند آرد خیلی تفت بدهید. در حد یک تا دو دقیقه کافی است. میتونید به جای روغن مایع به همان میزان از کره فقط استفاده کنید. یا اینکه کره رو حذف کنید و کلا روغن مایع جایگزین کنید اما دقت داشته باشید که کره طعم بهتری به حلوا میدهد. میزان روغن نسبی است و ممکن است کمی بیشتر یا کمتر استفاده شود. توصیه می‌شود برای جلوگیری از گلوله شدن مخلوط آرد و نشاسته و شیر خشک، حتما آنها را الک کنید و بعد کره و روغن رو اضافه کنید.

همه توضیحات ...