اضافه شدن یک پروبیوتیک مفید به ماست سون

لذت زندگی به روایت کاله
لذت زندگی به روایت کاله
1.7 میلیون بار بازدید - 4 سال پیش - تا اطلاع ثانوی، باکتری پروبیوتیک
تا اطلاع ثانوی، باکتری پروبیوتیک L.Casei به ماست سون کم چرب اضافه می شود. سازوکار پاک کنندگی این باکتری عبارتست از تولید مواد ضد میکروبی و ایجاد رقابت با میکروارگانیسم های مضر برای جذب غذا و چسبیدن به سطوح ویژه در روده. لاکتوباسیلوس کازئی از طریق کاهش غلظت مدفوعی آنزیم‌ها و نمک‌های صفراوی و کاهش جذب موتاژنهای مضر که عامل سرطان روده بزرگ (کولون) هستند، نقش موثری در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کند.
4 سال پیش در تاریخ 1398/12/21 منتشر شده است.
1,752,995 بـار بازدید شده
... بیشتر