کارگاه آموزشی : آشپزی حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی،فست فود و بیسترو فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
.
️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی
موارد آموزش کل دوره:
مفاهیم پایه و بنیادی در دانش و مهارت آشپزی
پیش غذاها (میز بوفه ،سالاد ،سوپ و فینگر فود)
خوراک ایتالیایی و پیتزاها
خوراک های مرغ و ماکیان
خوراک های گوشت قرمز و استیک ها
خوراک های دریایی
خوراک های سنتی ایران
خوراک سلامت
صبحانه های بین الملل
ساندویچ ها
نان ها حجیم و نیمه حجیم و لایه ای
و مباحث مدیریت غذا بر اساس دانش علمی خدمات غذایی
.
*****************
.
نکته اجرایی : مهارت و دانش بین المللی آشپزی دارای نکات فراوان عملی و دانشی می باشد. در این دوره کامل تلاش بر این است که کلیه مهارت های این تخصص در اختیار فراگیران قرار گیرد.
.
مدرسین دوره : لاله شفیعی ، محمدرضا شیرازی ، علی ولی پور ، حسن محسنی نیا و..
__________
تاریخ شروع کارگاه : شنبه 15مهر 1402
مدت کارگاه :6-7 ماه
ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران محمودیه کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
همه توضیحات ...