کارگاه آموزشی : آشپزی حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی،فست فود و بیسترو فود

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته ج ...
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی موارد آموزش کل دوره: مفاهیم پایه و بنیادی در دانش و مهارت آشپزی پیش غذاها (میز بوفه ،سالاد ،سوپ و فینگر فود) خوراک ایتالیایی و پیتزاها خوراک های مرغ و ماکیان خوراک های گوشت قرمز و استیک ها خوراک های دریایی خوراک های سنتی ایران خوراک سلامت صبحانه های بین الملل ساندویچ ها نان ها حجیم و نیمه حجیم و لایه ای و مباحث مدیریت غذا بر اساس دانش علمی خدمات غذایی . ***************** . نکته اجرایی : مهارت و دانش بین المللی آشپزی دارای نکات فراوان عملی و دانشی می باشد. در این دوره کامل تلاش بر این است که کلیه مهارت های این تخصص در اختیار فراگیران قرار گیرد. . مدرسین دوره : لاله شفیعی ، محمدرضا شیرازی ، علی ولی پور ، حسن محسنی نیا و.. __________ تاریخ شروع کارگاه : شنبه 15مهر 1402 مدت کارگاه :6-7 ماه ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) . جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران محمودیه کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685

همه توضیحات ...