آموزش طرز تهیه کاچی در منزل-مطبخ

Matbakh.Att دنبال=دنبال
Matbakh.Att دنبال=دنبال
12.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لاز برای تهیه کاچی
مواد لاز برای تهیه کاچی برای ۱ نفر: عسل ۲ قاشق غذاخوری آرد گندم ۳ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان زعفران نصف قاشق چایخوری روغن حیوانی ۳ قاشق غذاخوری قبل از هرکاری داخل زعفران یک تکه کوچک یخ بندازید تا ذوب و محلول شود. در مرحله بعد عسل و آب را داخل ظرفی ریخته و روی گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم عسل در آب حل شود سپس زعفران را به آن اضافه کنید. در ظرفی دیگر آرد را با روغن حیوانی سرخ کنید. طلایی رنگ که شد مخلوط آبو عسل و زعفران را مرحله به مرحله به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک دست شود. کاچی نباید خیلی سفت باشد، سعی کنید دقیقا مثل ویدئو حالت نیمه مایع داشته باشد. از حلوا شل تر است. کاچی یک دسر سنتی شهر کرمان می باشد که قوت و انرژی زیادی دارد. این غدا برای تقویت بدن و بازیابی انرژی از دست رفته و هم چنین درمان کم خونی کاربرد دارد. به همین دلیل برای زن تازه زایمان کرده تهیه می شود. نوش جان:)
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/20 منتشر شده است.
12,505 بـار بازدید شده
... بیشتر