پیتزا تابه ای سه سوته

آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
پیتزا تابه ای سه سوته درست کن با من ،حالشو ببر ازاین آسونتر راحت تر وجود نداره،موادش هم در دسترس هست و سریع یه پیتزا خفن تحویل ...
پیتزا تابه ای سه سوته درست کن با من ،حالشو ببر ازاین آسونتر راحت تر وجود نداره،موادش هم در دسترس هست و سریع یه پیتزا خفن تحویلت میدهخمیر فوقالعاده خوب و بافتش عالیه مواد لازم برای خمیر پیتزا تابه ای سه سوته: آرد نان فانتری: ۲ونیم لیوان آب ولرم: یک لیوان نمک: یک قاشق چایخوری شکر: دو قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه فوری: یک ونیم  قاشق مرباخوری سرپر روغن مایع یا زیتون: دو قاشق غذاخوری ابتدا آرد یکبار الک کرده و بعد به آرد نمک و شکر خمیر مایه اضافه و باقاشق مخلوط کرده و روغن مایع اضافه و با قاشق مخلوط درآخر آب ولرم رو کم کم اضافه اول با قاشق مخلوط کنید بعد قاشق بذارید کنار بادست شروع کنید خمیر رو ورز بدید،آب رو حتماک کم اضافه کرده چون ممکنه مصرفش کمو زیاد بشه پس تاجایی آب اضافه کرده که خمیر کامل جمع بشه از حالت خشکی دربیاد اب زیاد نریزید که خمیرتون شل بشه ،حالا اگر خمیر جمع شد و کمی چسبناک بود بهش دوقاشق ارد اضافه و خوب باکف دست خمیر رو ۵ دقیقه ورز بدید ظرف رو چرب کنید و خمیر رو چونه گرفته روی ظرف سلفون کشیده و بذارید یکساعت  جای گرم استراحت کنه،بعد از پف خمیر روی سزح آرد کمی ریخته و به دو قسمت خمیر رو برش بدید و یک قسمت رو کمی با وردنه گرد باز کنید و داخل تابه رو کمی چرب کنید و خمیر داخل تابه انداخته و بادست خمیر رو باز کنید و چنگال بزنید و روشعله گاز شعله پخش کن بدار شعله خیلی متوسط روبه کم باشه و تابه رو بذار رو گاز و در تابه بذار و ۸  دقیقه فرصت بده طرف خمیر میپزه و درتابه رو بردار و خمیر رو پشت رو کن تا اون طرف خمیر هم بپزه باز ۸ دقیقه بهش فرصت بده و دراخر باز خمیر رو برگردون و مواد پیتزا روی خمیر ریخته درش رو بذار تا ۹الی ۸دقیقه کامل جابیوفته به به نوش جانتون عزیزان.. ‌با این مقدار خمیر پیتزا بهتون دوتا پیتزابزرگ میده اگر کوچیک درست کنید سه تا میشه

همه توضیحات ...