طرز تهیه سالاد سزار رستورانی
#سالاد_سزار_رستورانی
مواد لازم:
کاهو ۱ بوته کوچک
سینه مرغ ۱تکه که به صورت نواری برش بزنید
نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن،پودر سیر به میزان لازم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱/۴لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری یا پانکو به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
پنیر پارمسان ۱ قاشق برای روی سالاد
مواد لازم برای سس :
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،پودر سیر به میزان لازم
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای نان سیر:
نان تست ۴ تکه
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری برش میزنیم.با نمک و ادویه و آرد و آب و روغن زیتون مزه دار میکنیم.یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از استراحت به پودر سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ کنید.
میتونید سینه مرغ رو تکه تکه نکنید و بدون اینکه به پودر سوخاری بزنید.وقتی مزه دار شد.به صورت درسته گریل کنید.
نان تست را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید .بهش پودر سیر و روغن زیتون بزنید .داخل تابه ریخته.به مدت ۱۵ دقیقه روی گاز برشته کنید.
برای سس :
سس مایونز ، سس خردل،نمک،فلفل،پودر سیر،سرکه سفید،آبلیمو،روغن زیتون،پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
داخل ظرف سرو یک بوته کاهو کوچک را خرد کنید.از سسی که آماده کردید روش بریزید.نان سیر طلائی شده روش بزارید.سینه مرغ سوخاری شده روش بزارید و در آخر ۱ قاشق غذاخوری پودر پارمسان بریزید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...