نان/نان صبحانه/نان صبحانه پنیری/تافتون/طرزتهیه نان
سلام
روزگارتون پر از زیبایی ها
#نان_صبحانه
#نان_صبحانه_پنیری
یکی از خوشمزه ترین نان ها هست که میتونید خیلی راحت درست کنید .
گزینه ی خوبی برای افطار هم هست
#نان_صبحانه_مهناز_پز
مواد لازم :
آرد : ۲/۵ پ
شیر ولرم : ۱ پ
روغن زیتون : ۳ ق غ
روغن مایع : ۱ ق غ
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
مایه خمیر : ۱ ق غ
شکر : ۱ ق غ
ماست : ۱ ق غ
بکینگ پودر : ۱ ق م
نمک : ۱ ق م
پنیر لاکتیکی : ۱ بسته
کنجد یا خرفه : به مقدار لازم
برای رومال
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
زعفران دم کرده : ۱ ق غ
شیر : ۱ ق غ
طرز تهیه :
شیر ،مایه خمیر و شکر را مخلوط کنید
نمک ، روغن زیتون، ماست و سفیده تخم مرغ (زرده برای رومال نگه دارید،) را اضافه و مخلوط کنید.
بکینگ پودر و آرد را مخلوط و سه بار الک کنید و به دفعات به مواد اضافه و هم بزنید
جنس و نوع آردها متفاوته ، پس تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد ، یکم چسبندگی داره که طبیعیه
زیاد به خوردش آرد ندهید که نان سفت میشود
این خمیر نیاز به ورز دادن زیاد نداره ، خمیری شد کافیه
روغن مایع رو اضافه کنید و کمی ورز بدید تا روغن به خورد خمیر بره
ظرف رو بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
بعد یک ساعت کمی ورز بدید تا پفش گرفته شود و مثل فیلم انجام دهید
و روی آن را بپوشانید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید و در نهایت با کنجد یا خرفه تزیین کنید
داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ بسته( به دمای فر شما دارد)
پنیر لاکتیکی رو ۱×۱×۹ برش بدید
اندازه برش پنیر بستگی به اندازه قالبتون دارد
اگر قالبتون بزرگتر باشد پنیرتون دوتیکه میشه
میتونید خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید و در قالب ۲۲ درست کنید و میتونید قالب بزرگتر بگیرید و کل خمیر رو یکدفعه درست کنید.
اینستای من
MahnazAfshar_99
کانای آپارات
MahnazAfshar_99
همه توضیحات ...