طرز تهیه کیک یزدی نرم{بازاری،خانگی} با پف عالی تمامی نکات/آموزش آشپزی

15,053 بازدید
بیشتر
آموزشگاه آشپزی میزبان
آموزشگاه آشپزی میزبان
مواد لازم برای کیک یزدی تخم مرغ درشت : 4 عدد روغن جامد ذوب شده یا روغن مایع 2/3 پیمانه (130 گرم) آرد : 2ونیم پیمانه (325 گرم) شی ...
مواد لازم برای کیک یزدی تخم مرغ درشت : 4 عدد روغن جامد ذوب شده یا روغن مایع 2/3 پیمانه (130 گرم) آرد : 2ونیم پیمانه (325 گرم) شیر : 2/3 پیمانه (150 گرم) بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری جوش شیرین : 1/2 قاشق چایخوری هل ساییده : 1/2 قاشق چایخوری گلاب : 50 گرم شربت بار یا عسل : 1 قاشق سوپ خوری شکر : 1 پیمانه (200 گرم) . دمای فر گازی : 200 درجه _ 25 الی 30 دقیقه دمای فر برقی :180 درجه _ 20 الی 25 دقیقه دمای توستر : 160 درجه _ 20 دقیقه برای دیدن آموزشهای بیشتر از طریق لینک زیر به وب سایت آموزشگاه آشپزی میزبان مراجعه کنید. https://www.mizbanacademy.com/

همه توضیحات ...