طرز تهیه کیک یزدی نرم{بازاری،خانگی} با پف عالی تمامی نکات/آموزش آشپزی
مواد لازم برای کیک یزدی
تخم مرغ درشت : 4 عدد
روغن جامد ذوب شده یا روغن مایع 2/3 پیمانه (130 گرم)
آرد : 2ونیم پیمانه (325 گرم)
شیر : 2/3 پیمانه (150 گرم)
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 1/2 قاشق چایخوری
هل ساییده : 1/2 قاشق چایخوری
گلاب : 50 گرم
شربت بار یا عسل : 1 قاشق سوپ خوری
شکر : 1 پیمانه (200 گرم)
.
دمای فر گازی : 200 درجه _ 25 الی 30 دقیقه
دمای فر برقی :180 درجه _ 20 الی 25 دقیقه
دمای توستر : 160 درجه _ 20 دقیقه
برای دیدن آموزشهای بیشتر از طریق لینک زیر به وب سایت آموزشگاه آشپزی میزبان مراجعه کنید.
https://www.mizbanacademy.com/
همه توضیحات ...