طرز تهیه مارمالاد سیب برای شیرینی و صبحانه (1 نکته)
مارمالاد سیب یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب است که از سیب تهیه میشود. این محصول خوشمزه در صبحانه با نان تست یا به عنوان تزئین کیک و شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرد.
مارمالادسیب دارای طعم متفاوتی نسبت به مرباها است، زیرا در مرباها تکههای میوه را درشت خرد میکنند، اما در مارمالاد تمام میوه پوره میشود و قابل دیدن نیست. همچنین زمان پخت مارمالاد کمتر از مربا میباشد.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب:
- سیب: حدود 500 گرم
- شکر: 400 گرم
- آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده (اختیاری): 1 الی 2 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه این مارمالاد به شرح زیر است:
۱. آمادهسازی سیب:
- سیبها را بشورید و پوست بکنید.
- سیبها را به قطعات متوسط خرد کنید.
- سیبها را داخل قابلمه ریخته و آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سیب با آب پخته شود.
۲. افزودن شکر و آب لیمو:
- پس از پخت سیبها، حرارت را خاموش کنید و سیبها را له کنید.
- شکر و آب لیمو را اضافه کنید و مجدد روی حرارت بسیار کم قرار دهید و به آرامی با قاشق هم بزنید.
۳. پخت مارمالاد:
- حرارت را زیاد کنید تا مارمالاد قل بزند.
- برای رنگ بیشتر میتوانید از زعفران یا رنگ غذا به دلخواه استفاده کنید.
- مارمالاد را داخل شیشه مربا ریخته و بگذارید تا خنک شود، سپس در یخچال قرار دهید.
نکته: مارمالاد سیب پس از تهیه کردن میتواند تا یکسال داخل یخچال نگهداری شود.
مقدمه 00:00
مواد مورد نیاز 00:12
خرد کردن و پختن سیب ها 00:20
پختن سیب پوره شده 00:44
نحوه نگه داری مارمالاد 01:49
نوش جان! حتما این ویدیو رو لایک کنید و نظرتون رو در کامنتها برامون بنویسید.
همه توضیحات ...