طرز تهیه مارمالاد سیب برای شیرینی و صبحانه (1 نکته)

311 بازدید
بیشتر
آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
مارمالاد سیب یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب است که از سیب تهیه می‌شود. این محصول خوشمزه در صبحانه با نان تست یا به ع ...
مارمالاد سیب یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب است که از سیب تهیه می‌شود. این محصول خوشمزه در صبحانه با نان تست یا به عنوان تزئین کیک و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مارمالادسیب دارای طعم متفاوتی نسبت به مرباها است، زیرا در مرباها تکه‌های میوه را درشت خرد می‌کنند، اما در مارمالاد تمام میوه پوره می‌شود و قابل دیدن نیست. همچنین زمان پخت مارمالاد کمتر از مربا می‌باشد. مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب: - سیب: حدود 500 گرم - شکر: 400 گرم - آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری - گلاب (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری - زعفران دم کرده (اختیاری): 1 الی 2 قاشق غذاخوری مراحل تهیه این مارمالاد به شرح زیر است: ۱. آماده‌سازی سیب: - سیب‌ها را بشورید و پوست بکنید. - سیب‌ها را به قطعات متوسط خرد کنید. - سیب‌ها را داخل قابلمه ریخته و آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سیب با آب پخته شود. ۲. افزودن شکر و آب لیمو: - پس از پخت سیب‌ها، حرارت را خاموش کنید و سیب‌ها را له کنید. - شکر و آب لیمو را اضافه کنید و مجدد روی حرارت بسیار کم قرار دهید و به آرامی با قاشق هم بزنید. ۳. پخت مارمالاد: - حرارت را زیاد کنید تا مارمالاد قل بزند. - برای رنگ بیشتر می‌توانید از زعفران یا رنگ غذا به دلخواه استفاده کنید. - مارمالاد را داخل شیشه مربا ریخته و بگذارید تا خنک شود، سپس در یخچال قرار دهید. نکته: مارمالاد سیب پس از تهیه کردن می‌تواند تا یکسال داخل یخچال نگه‌داری شود. مقدمه 00:00 مواد مورد نیاز 00:12 خرد کردن و پختن سیب ها 00:20 پختن سیب پوره شده 00:44 نحوه نگه داری مارمالاد 01:49 نوش جان! حتما این ویدیو رو لایک کنید و نظرتون رو در کامنت‌ها برامون بنویسید.

همه توضیحات ...