آموزش کامل سمبوسه اصیل جنوبی با بهنام رستمی

63,062 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
آموزش کامل سمبوسه اصیل جنوبی ، که در واقع از هندوستان به ایران اومده و باید بگم که در زمان قدیم سمبوسه بدون گوشت و مرغ و سوسیس و ...
آموزش کامل سمبوسه اصیل جنوبی ، که در واقع از هندوستان به ایران اومده و باید بگم که در زمان قدیم سمبوسه بدون گوشت و مرغ و سوسیس و کالباس درست میشده. و دهه شصتی ها با همین غذای ساده کلی خاطره دارن. حالا شما تا حالا از مدرسه فرار کردین؟ ما که بعضی وقتا با بچه‌ها از روی دیوار مدرسه فرار میکردیم و میرفتیم ماهیگیری! بعضی وقتا هم بعد از فرار مجبور بودیم زیر آفتاب توی خیابونا پرسه بزنیم تا بالاخره ظهر شه و بتونیم بریم خونه! چه کاری بود واقعا؟! ولی جذاب‌ترین بخش فرار از مدرسه همون خوردنِ ساندویچ و سمبوسه کنار دکه‌های خیابونی بود. سمبوسه ای که نه گوشت داشت، نه مرغ، نه سوسیس و کالباس! ولی واقعا بهمون میچسبید! در واقع مهم ترین نکته برای خوشمزه‌تر شدن این غذای هندوستانی (یا جنوبی) داشتنِ ادویه های معطر و خوش طعمه. مقدار مواد لازم برای درست کردن سمبوسه: نان لواش سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد تره و جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری و از این ادویه ها به مقدار دلخواهتون استفاده کنین: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پولبیبر، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز. اینم بگم که میتونین بدون سرخ کردن، همین مواد رو با نون لواش بزنین بر بدن و حالشو ببرید تا غذاتون سالم تر از یه غذای چرب و فست‌فودی باشه. ولی سمبوسه اصیل جنوب رو باید توی روغن سرخ کنین تا مثل چیزی که توی آموزش آشپزی امروز دیدین طلایی و ترد بشه️

همه توضیحات ...