طرز تهیه کنجد عسلی خوشمزه و آسان مرحله به مرحله

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
25.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - سلام همراهان دوست داشتی امیدوارم
سلام همراهان دوست داشتی امیدوارم هر جای دنیا هستید شاد باشید و کامتون هم با درست کردن این کنجد عسلی شیرین بشه مواد لازم: کنجد ۱۰۰ گرم عسل ۴ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذاخوری گردو و بادام و مغز تخمه از هر کدام ۵۰ گرم آبلیمو ۱ قاشق چایخوری ابتدا کنجد و مغزها رو داخل تابه نهایتا ۵ دقیقه روی شعله کم تفت دادم که رنگش مقداری تغییر کنه و تابه رو کناری گذاشتم. داخل ظرف دیگه ای شکر و عسل رو ریختم و روی شعله کم گاز گذاشتم که شکر کاملا آب شه، وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد و روش کف جمع شد یک قاشق آبلیمو اضافه کردم، گاز رو خاموش کردم. همه مغزها رو به شهد اضافه کردم و با قاشق هم زدم، گذاشتم کمی از حرارت بیفته و داخل ظرفی رو سلفون کشیدم و کمی از مغزها رو به همراه یک قاشق پودر نارگیل کف قالبم ریختم و یا میتونیم کاغذ روغنی بزاریم، داخلش ریختم و با پشت قاشق چرب شده روش رو صاف کردم. البته میتونید داخل سینی ای رو چرب کنید و مواد رو روش بریزید و با وردنه چرب شده سطحش رو صاف کنید وقتی خنک شد، با یه چاقو هر اندازه ای که دوست داریم برش میزنیم، راحت تکه های برش خورده جدا میشن. نوش جان نکات مهم برای مقوی و نرم شدن بیشتر این بمب انرژی میتونید شکر رو حذف کنید و به جای اون از ارده و شیره انگور و یا شیره خرما استفاده کنید. این شیرینی خوشمزه رو بعد برش زدن و خنک شدن داخل ظرف در دار نگه داری میکنیم. این کنجد عسلی نه حالت چسبندگی داره و نه آنقدر خشک که خوردنش سخت باشه.
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/21 منتشر شده است.
25,330 بـار بازدید شده
... بیشتر