بهترین روش پخت رب گوجه خونگی به سبک شکوفه بانو

شکوفه بانو
شکوفه بانو
0 بار بازدید - پارسال - رب گوجه خونگی مواد لازم
رب گوجه خونگی مواد لازم : ۳۰ کیلو گوجه دو قاشق غذا خوری نمک مدت زمان پخت : ۶ ساعت ۳۰کیلوگوجه را شسته و ریز خرد میکنیم ۲۴ ساعت تو ظرف میزاریم تاگوجه ها اب بیفتن گوجه رامرتب چنگ میزنیم تا خوب له شود ودرصافی میریزیم پوست ودانه گوجه رومیگیریم وروی شعله گازمیپزیم زمانی ک شروع به پرتاب شدن کرد شعله روکم میکنیم زمانی که رب به کفگیرچوبی نچسبید یعنی رب اماده هست نمک میزنیم ده دقیقه با نمک هم میزنیم ،تمام زمان پخت شش ساعت واین اندازه گوجه ۷ کیلو رب داد.
پارسال در تاریخ 1402/05/09 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر