نان روغنی - نان دُردِه ای - نان کره ای

آشپزی  با عذرا
آشپزی با عذرا
3 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - دُردِه همان دوغ کره است
دُردِه همان دوغ کره است که زمان باز کردن کره برای درست کردن روغن حیوانی یا روغن زرد پخته و جمع میشود و به رنگ قهوه‌ای در آمده و ته ظرف روغن باقی می ماند.به این ماده در مشهد درده اطلاق میشود. مزه آن کمی ترش است و می توانید از آن در پخت خورش ها هم استفاده کنید تا مزه آنها را بهتر کنید نان دُردِه ای هم بسیار خوشمزه و دلچسب است . ایران مشهد
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/04 منتشر شده است.
3,000 بـار بازدید شده
... بیشتر