آموزش و طرز تهیه نان تست سبوسدار خانگی با سولاردام یا فر

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
به اینها نیاز داریم آرد فانتزی ۱۷۰گرم آردکامل(آرد سنگک هم میشه) ۲۰۰گرم شیر ولرم ۱۵۰میل آب ولرم۱۳۰میل ایزی روگن (جایگزین پودرکا ...
به اینها نیاز داریم آرد فانتزی ۱۷۰گرم آردکامل(آرد سنگک هم میشه) ۲۰۰گرم شیر ولرم ۱۵۰میل آب ولرم۱۳۰میل ایزی روگن (جایگزین پودرکاکائو) ۳گرم شکر ۳۰گرم نمک یک ق چ خمیر مایه ۷ گرم بهبود دهنده ۱-۲گرم(اختیاری؛برای کیفیت بهتر نان) کره ۳۰گرم حتما قبل از شروع از سالم بودن خمیر مایه اطمینان داشته باشید (میتونید یک ق غ خمیر مایه + یک ق غ شکر +یک لیوان اب ولرم رو باهم ترکیب کنید و مدتی زمان بدین اگر به حالت پفکی در اومد وکف کرد که سالمه در غیر اینصورت فاسد هست و ازش استفاده نکنید . 1️تمامی مواد خشک رو ترکیب کنید 2️شیر و بعد آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود اگر خمیر سفت بود کمی آب و اگر شل بود کمی آرد بریزید 3️خمیر رو به مدت ۱۵دقیقه با دست کامل ورز بدین (هرچی بیشتر ورز بدین بافت و کیفیت نون بهتری خواهید داشت بعد از گذشت ۵دقیقه از ورز دادن کره را طی دو مرحله به خمیر اضافه کنید و‌ورز بدین 4️خمیر رو در کاسه چرب شده یکساعت استراحت بدید تا حجمش دوبرابرشود 5️پف خمیر را گرفته و مجدد ورز دهید و بعد مثل تصویر خمیر را بپیچید و در قالب چرب شده با کره قرار دهید 6️مجدد نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر تا لبه قالب پف کن و حجیم شود 7️روی خمیر را اسپری آب یا شیربزنید و با کنجد یا جودوسر تزیین کنید @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۵۵درجه پیش گرمایش کنید و بعد قالب رو به همرا آب جوش روی سه پایه بزارید و‌با زمان ۴۰-۵۰دقیقه بپزید برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰-۴۰دقیقه میپزیم ️حتما کف فر یک کاسه آب بزارید بعد از پخت نانها فورا از قالب جدا کنید و به مدت ۳ساعت در دمای محیط بزارید تا کاملا خنک بشه بعد برش بدین

همه توضیحات ...