طریقه سیخ کردن کباب کوبیده

آرین اول
آرین اول
دوستان عزیز این فرم سیخ کردن حاصل تجربیات شخصی منه.قطعا هستند کسانی که این کارو خیلی بهتر انجام می دن.نکته ای رو که فراموش کردم ...
دوستان عزیز این فرم سیخ کردن حاصل تجربیات شخصی منه.قطعا هستند کسانی که این کارو خیلی بهتر انجام می دن.نکته ای رو که فراموش کردم خاطرنشان کنم عمل آوردن گوشته.بعضی از دوستان گوشت رو چند بار چرخ می کنن که گوشت مثل خمیر میشه.در روشی که من کباب درست می کنم احتیاجی به این کار نیست.فقط باید بعد از اضافه کردن پیاز و نمک و فلفل گوشت رو 5 دقیقه ای خوب چنگ زد.معمولا من این کارو یک روز زودتر انجام می دم و گوشت رو تو یخچال می ذارم.قبل از سیخ کردن هم دوباره 5 دقیقه گوشت رو چنگ می زنم و بعد کار سیخ کردنو شروع می کنم. دوست

همه توضیحات ...