کیک خامه ای بدون فر

376 بازدید
بیشتر
آشپزی با فافا
آشپزی با فافا
به کانال آشپزی با فافا خوش آمدید لایک و کامنت، فالو و سابسکرایب شما برام با ارزشه از همراهیتان سپاسگزارم ^^^^^^^^^^^^^^^^^آشپزی ...
به کانال آشپزی با فافا خوش آمدید لایک و کامنت، فالو و سابسکرایب شما برام با ارزشه از همراهیتان سپاسگزارم ^^^^^^^^^^^^^^^^^آشپزی با فافا^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ مواد لازم: بیسکوییت پتی بور ۱ بسته خامه قنادی یا صبحانه ۱۰۰گرم کمی شکر (اگر خامه قنادی شیرین است شکر لازم نیست) پنیر خامه ای (ماسکارپونه) ۱۰۰ گرم (دلخواه) کره ۵۰ گرم (دلخواه) وانیل ۱/۴ ق چ (دلخواه) اگر پنیر و کره اضافه میکنید کمی شکر استفاده میکنیم #کیک_یخچالی #کیک_بیسکوییتی #پودینگ #دسر ****************آشپزی با فافا******************** خامه را ۲ ساعت در فریزر قرار میدهیم، سپس آن را از فریزر خارج کرده و با کمی شکر مخلوط میکنیم. خامه و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا خامه فرم بگیرد. (بدون همزن هم امکان پذیر است) کمی شکر را به پنیر خامه ای اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند، سپس کره‌ی نرم شده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. خامه فرم گرفته و وانیل را به مخلوط پنیری اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست و کرم مانند شوند. ته قالب، پلاستیک فریزر پهن میکنیم و از مایه‌ی کرمی روی آن میریزیم. روی کرم را با یک لایه بیسکویت میپوشانیم و مجددا روی بیسکویت، کرم میمالیم. مراحل را تکرار میکنیم تا کرم تمام شود و لایه آخر را با کرم میپوشانیم. روی دسر را با نایلون میپوشانیم و قالب را ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. دسر را از یخچال خارج کرده و در ظرف میگذاریم و سپس روی آن را با شیره انگور یا عسل و پودر نارگیل یا گردوی خرد شده تزیین میکنیم. بدون تزیین هم خوشمزه است نوش جان *******************آشپزی با فافا****************** موسیقی متن: آلبوم باران عشق از زنده یاد ناصر چشم آذر

همه توضیحات ...