کیک خامه ای بدون فر
به کانال آشپزی با فافا خوش آمدید
لایک و کامنت، فالو و سابسکرایب شما برام با ارزشه
از همراهیتان سپاسگزارم
^^^^^^^^^^^^^^^^^آشپزی با فافا^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
خامه قنادی یا صبحانه ۱۰۰گرم
کمی شکر (اگر خامه قنادی شیرین است شکر لازم نیست)
پنیر خامه ای (ماسکارپونه) ۱۰۰ گرم (دلخواه)
کره ۵۰ گرم (دلخواه)
وانیل ۱/۴ ق چ (دلخواه)
اگر پنیر و کره اضافه میکنید کمی شکر استفاده میکنیم
#کیک_یخچالی #کیک_بیسکوییتی #پودینگ #دسر
****************آشپزی با فافا********************
خامه را ۲ ساعت در فریزر قرار میدهیم، سپس آن را از فریزر خارج کرده و با کمی شکر مخلوط میکنیم.
خامه و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا خامه فرم بگیرد. (بدون همزن هم امکان پذیر است)
کمی شکر را به پنیر خامه ای اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند، سپس کرهی نرم شده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
خامه فرم گرفته و وانیل را به مخلوط پنیری اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست و کرم مانند شوند.
ته قالب، پلاستیک فریزر پهن میکنیم و از مایهی کرمی روی آن میریزیم.
روی کرم را با یک لایه بیسکویت میپوشانیم و مجددا روی بیسکویت، کرم میمالیم.
مراحل را تکرار میکنیم تا کرم تمام شود و لایه آخر را با کرم میپوشانیم.
روی دسر را با نایلون میپوشانیم و قالب را ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
دسر را از یخچال خارج کرده و در ظرف میگذاریم و سپس روی آن را با شیره انگور یا عسل و پودر نارگیل یا گردوی خرد شده تزیین میکنیم. بدون تزیین هم خوشمزه است
نوش جان
*******************آشپزی با فافا******************
موسیقی متن:
آلبوم باران عشق از زنده یاد ناصر چشم آذر
همه توضیحات ...