خانم الوند آموزش تهیه شکلات مغز دار
101 بار بازدید -
5 سال پیش
-
مواد لازم:
کره ۵۵گرم
شیر
مواد لازم:
کره ۵۵گرم
شیر عسلی ۲۰۰
شکلات تلخ ۱۸۰ گرم
بیسکوییت دایجستیو ۱۱۰ گرم
کشمش پلویی ۲۵ گرم
گردو ۲۵ گرم
روش تهیه:
کره و شیر عسلی را روی حرارت گذاشته تا کمی گرم شود بعد شکلات تلخ را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا شکلات آب شود بعد از روی حرارت برداشته، بیسکوییت پودر شده و کشمش و گردو را به ان اضافه می کنیم. در قالب ناودونی کیسه انداخته و یا کاغذ روغنی می گذاریم و مواد را در قالب میریزیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم و اجازه میدهیم تا ببندد. بعد از یخچال خارج کرده و به ضخامت دلخواه برش میدهیم.
5 سال پیش
در تاریخ 1398/04/24 منتشر شده
است.
101
بـار بازدید شده