طرز تهیه تارت پنیر و توت
مواد لازم:
قالب تارت 19 سانتی متری
برای 1 ماشین
خمیر تارت (سوکره)
کره بدون نمک 65 گرم
پودر قند 40 گرم
تخم مرغ 25 گرم
130 گرم آرد نرم
قبل از استفاده، کره و تخم مرغ های بدون نمک را به دمای اتاق برسانید.
در فر برقی از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
برای گاز، 30 دقیقه در دمای 170-180 درجه سانتیگراد (برخی مدل ها می توانند در حدود 20 دقیقه بپزند)
لطفا با توجه به فر خود تنظیم کنید.
مربای توت مخلوط
توت مخلوط منجمد 80 گرم
شکر دانه ریز 30 گرم
در قابلمه ای به جوش بیاورید. وقتی تمام شد
10 گرم را کنار بگذارید،
بقیه را داخل تارت بریزید.
چیزکیک کمیاب
ژلاتین 3.5 گرم
پنیر خامه ای 175 گرم
شکر گرانول 50 گرم
ماست ساده 125 گرم
5 گرم آب لیمو
خامه تازه 85 گرم
همه توضیحات ...