طرز تهیه کاپ کیک کرکی با فیلینگ پای سیب
52 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
- پیمانه
مواد مورد نیاز:
- پیمانه اندازه گیری: 240 میلی لیتر
برای کاپ کیک سیب:
1 + 1/2 فنجان (180 گرم) آرد
بکینگ پودر 1 + 1/2 قاشق چایخوری (6 گرم).
1/4 قاشق چایخوری (1 گرم) نمک
180 گرم (حدود 1 + 1/2 فنجان) سیب - پوست کنده، هسته گرفته و خرد شده
1 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
1/2 فنجان (100 گرم) شکر
1/4 فنجان (55 گرم) روغن گیاهی (هر روغن گیاهی بدون طعم مانند کانولا، ذرت، آفتابگردان)
1 قاشق غذاخوری (15 گرم) آب لیمو (از قهوه ای شدن سیب ها جلوگیری می کند)
برای فیلینگ سیب:
1/3 فنجان (80 گرم) آب
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری (8 گرم).
240 گرم (حدود 2 فنجان) سیب - پوست کنده، هسته گرفته و خرد شده
1/4 فنجان (50 گرم) شکر
2 قاشق غذاخوری (10 گرم) آب لیمو
1/4 قاشق چایخوری دارچین (اختیاری)
برای فراستینگ پنیر خامه ای:
1/2 فنجان (113 گرم) کره بدون نمک در دمای اتاق
1 فنجان (135 گرم) پودر قند
1 قاشق غذاخوری (5 گرم) وانیل
1 + 1/4 فنجان (280 گرم) پنیر خامه ای پر چرب در دمای اتاق
برای سرم کارامل:
1/4 فنجان (60 گرم) خامه (30-35٪ چربی شیر)
1 قاشق غذاخوری (14 گرم) کره بدون نمک
1/2 فنجان (100 گرم) شکر
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/23 منتشر شده
است.
52
بـار بازدید شده