طرز تهیه کاپ کیک کرکی با فیلینگ پای سیب

لرنیو
لرنیو
52 بار بازدید - 4 ماه پیش - مواد مورد نیاز: - پیمانه
مواد مورد نیاز: - پیمانه اندازه گیری: 240 میلی لیتر برای کاپ کیک سیب: 1 + 1/2 فنجان (180 گرم) آرد بکینگ پودر 1 + 1/2 قاشق چایخوری (6 گرم). 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم) نمک 180 گرم (حدود 1 + 1/2 فنجان) سیب - پوست کنده، هسته گرفته و خرد شده 1 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق 1/2 فنجان (100 گرم) شکر 1/4 فنجان (55 گرم) روغن گیاهی (هر روغن گیاهی بدون طعم مانند کانولا، ذرت، آفتابگردان) 1 قاشق غذاخوری (15 گرم) آب لیمو (از قهوه ای شدن سیب ها جلوگیری می کند) برای فیلینگ سیب: 1/3 فنجان (80 گرم) آب نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری (8 گرم). 240 گرم (حدود 2 فنجان) سیب - پوست کنده، هسته گرفته و خرد شده 1/4 فنجان (50 گرم) شکر 2 قاشق غذاخوری (10 گرم) آب لیمو 1/4 قاشق چایخوری دارچین (اختیاری) برای فراستینگ پنیر خامه ای: 1/2 فنجان (113 گرم) کره بدون نمک در دمای اتاق 1 فنجان (135 گرم) پودر قند 1 قاشق غذاخوری (5 گرم) وانیل 1 + 1/4 فنجان (280 گرم) پنیر خامه ای پر چرب در دمای اتاق برای سرم کارامل: 1/4 فنجان (60 گرم) خامه (30-35٪ چربی شیر) 1 قاشق غذاخوری (14 گرم) کره بدون نمک 1/2 فنجان (100 گرم) شکر
4 ماه پیش در تاریخ 1402/11/23 منتشر شده است.
52 بـار بازدید شده
... بیشتر