طرز تهیه غذای ژولین مرغ جذاب و راحت

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
4.8 هزار بار بازدید - پارسال - #ژولین_مرغ_جذاب_و_راحت مواد لازم: سينه يا
#ژولین_مرغ_جذاب_و_راحت مواد لازم: سينه يا فيله مرغ پخته شده ٢٠٠ گرم (۱ تکه کوچک) پياز ١ عدد متوسط روغن مقداری آرد گندم ١/٥ ق غ شير ١ ليوان خامه صبحانه ٥٠ گرم پنير پيتزا ١٠٠ گرم برای داخل مواد و ١٠٠ گرم برای روي ژولين(۱۰۰ گرم معادل ۱ پیاله بزرگ ماست خوری) سيب زميني متوسط آبپز ٢ عدد نمك و فلفل سياه به مقدار لازم طرز تهیه: سينه مرغ رو با نمک،فلفل،پیاز،چوب دارچین و مقداری آب ،به مدت یک ساعت بپزید و بعدش ریش ریش کنید. سيب زمينی ها رو بپزید و پوستشو بگیرید و با گوشتکوب بکوبید.سپس نمک،فلفل بزنید و بهم بزنید تا مزه دار بشه. داخل تابه روغن بریزید و پیاز رو ریز خرد کنید و تفت بدید.وقتی سبک شد،آرد بریزید و چند ثانیه تفت بدید .مرغ پخته ریش ریش شده رو اضافه کنید و تفت بدید. پنیر بریزید و بهم بزنید.شير و با خامه مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید وچند دقیقه بهم بزنید تا سس غلیظی بدست بیاد . حالا داخل ظرف های نشکن،مقداری سيب زمينی پوره شده بریزید.مقداری از سسی که آماده کردید،روی سيب زمينی بریزید.سپس روی سس،پنیر پیتزا بریزید. داخل فر قرار بدید و فقط المنت بالایی رو روشن کنید. ده الی ۱۵ دقیقه زمان بدید تا پنیر آب بشه و طلائی بشه. نوش جان
پارسال در تاریخ 1401/11/14 منتشر شده است.
4,864 بـار بازدید شده
... بیشتر