طرز تهیه شربت ژله ای خاکشیر مجلسی | آموزش آشپزی ایرانی

(پلاس مگ) ECO COOK
(پلاس مگ) ECO COOK
دوستان عزیز کانال آشپزی ایرانی ما پر از آموزش آشپزی جدید آسان و سریع و خوشمزه هست که به سادگی توضیح داده شده و وقت شمارو بیهوده ...
دوستان عزیز کانال آشپزی ایرانی ما پر از آموزش آشپزی جدید آسان و سریع و خوشمزه هست که به سادگی توضیح داده شده و وقت شمارو بیهوده تلف نمیکنه و ما تمام تلاشمونو کردیم تا همه آموزش ها مختصر و مفید باشه تا مورد رضایت شما عزیزان قرار بگیره ️ هنوز با شربت آبلیمو از مهمونات پذیرایی میکنی؟ دست نگه دار و با این شربت ژله ای شیک مجلسی همه رو شگفت زده کن نصف بسته ژله از هر رنگ دلخواه ، نصف لیوان آبجوش، با هم مخلوط کرده و سپس بن ماری کنین تا شفاف بشه. ژله هارو داخل یخچال بذارید تا ببنده. مقداری تخم شربتی و مقداری آب رو باهم مخلوط کنین تا پف کنه . ژله‌ها رو با چنگال هم بزنین تا خرد و تکه تکه بشه . برای هر ژله: یک قاشق غذاخوری تخم شربتی و یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری گلاب، مخلوط کنین . در اخر یک و نیم پیمانه آب سرد هم اضافه و یکدست کنین . داخل لیوان‌های موردنظر: مقداری خاکشیر خیس خورده، چند قالب یخ، و در اخر از شربت آماده شده بریزین . حتی میتونید بصورت ترکیبی از هر دو رنگ شربت هم بریزید. اون تیکه‌های ژله زیر دندون واسه خودش بهشتیه نوش جان

همه توضیحات ...