آموزش پخت رولت سیب زمینی و گوشت با سولاردام الجی یا فر

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
2.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - رولت سیب زمینی و گوشت
رولت سیب زمینی و گوشت از اون غذاهاییه که برای سرو تو مهمونیا و به عنوان فینگر فود گزینه ی خوبی به حساب میاد به این مواد نیاز داریم سیب زمینی ۳-۴ عدد تخم مرغ ۳ عدد پنیر پیتزا ۱ لیوان جعفری خرد شده نصف لیوان نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم برای مواد داخل رولت گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم فلفل دلمه ای یک عدد پیاز یک عدد رب یک ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم مقداری پنیر پیتزا برای روی رولت ️حتما بعد از رنده کردن سیب زمینی ها ، آب اون رو بگیرین بعد تخم مرغ و باقی مواد رو باهاش ترکیب کنید ️کاغذ روغنی مرغوب تهیه کنید یا کاغذ روغنی رو با کره به خوبی چرب کنید ️ضخامت سیب زمینی پهن شده روی کاغذ روغنی زیاد نباشه تا رولت بهتری رو داشته باشین ️بعد از پخت سیب زمینی ها ، اون رو به آرومی از کاغذ جدا کنید و بعد مواد گوشتی رو بدون روغن و آب اضافه روی آن ریخته و رول کنید ️زمان پخت اولیه و ثانویه بر حسب حجم مواد کاملا حدودی میباشد ، خودتون باید چک کنید که سیب زمینی ها در عین پختن کافی ، زیاد توی فر نمونه و خشک نشه روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۸۰ درجه پیش گرمایش کنید و بعد با ۱۶۰ درجه به مدت حدودی ۲۵-۳۵ دقیقه زمان پخت بدین (به همراه سه پایه کوتاه)(البته چون قدرت دستگاها با هم متفاوته ممکنه کمی زودتر یا دیرتر سیب زمینی ها پخته بشن) برای پخت ثانویه بعد از رول کردن رولت : با کانوکشن ۱۶۰ پیش گرمایش کرده و بعد با همون دما و سه پایه کوتاه ۲۵ دقیقه دیگر زمان میدیم تا مواد بهتر پخته بشن برای طلایی تر شدن پنیر روی رولت میتونید چند دقیقه گریل بالا (گریل شماره یک) رو روشن کنید روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۸۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم و ۳۰ دقیقه زمان پخت میدیم ، پخت دوم هم به همین صورت میباشد
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/30 منتشر شده است.
2,362 بـار بازدید شده
... بیشتر