طرز تهیه شهد زولبیا و بامیه ( شربت بار ) .. آشپزی ستایش بانو

1,863 بازدید
بیشتر
آشپزی ستایش بانو setayeshbano
نکته: حتما حتما شهد رو با شعله متوسط رو به پایین (شعله کم) درست کنید تا بعدا شکرک نزنه (اگر شهد رو با شعله بالا درست کنید شک ...
نکته: حتما حتما شهد رو با شعله متوسط رو به پایین (شعله کم) درست کنید تا بعدا شکرک نزنه (اگر شهد رو با شعله بالا درست کنید شکرک میزنه) مراقب باشید شهد بیش از حد غلیظ نشه.شهد بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه. اگر بعد از سرد شدن متوجه شدید غلظت بیش از اندازه بالاست مجدد روی حرارت بزارید و کمی بهش آب جوش اضافه کنید و یه قل که زد خاموش کنید #شهد_زولبیا #شهد_بامیه #شهد_زولبیا_و_بامیه #زولبیا #زولبیا_بامیه #بامیه #ماه_رمضان #دسر #دسر_خوشمزه #زولبیاوبامیه #بامیه_و_زولبیا #شربت_بار #شهد اینستاگرام من ashpazi.setayeshbano

همه توضیحات ...