طرز تهیه باسلوق ژله ای

296 بازدید
بیشتر
Shirinipazi_ashpazi
سلام دوستای گلم آموزشهای یلداییمون شروع شد امروز براتون آموزش باسلوق ژله ای رو در نظر گرفتم که فوق العاده راحت و خوشمزس. #باسلو ...
سلام دوستای گلم آموزشهای یلداییمون شروع شد امروز براتون آموزش باسلوق ژله ای رو در نظر گرفتم که فوق العاده راحت و خوشمزس. #باسلوق_ژله_ای مواد لازم: پودر ژله ۱ بسته نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه الی ۳/۴ پیمانه آب سرد ۱ و نیم پیمانه ژلاتین ۱ ق غ روغن مایع یا کره ۱ ق غ گلوکز ۱ ق م گلاب ۳ ق غ طرز تهیه: ابتدا نشاسته را در آب سرد حل میکنیم و از صافی رد میکنیم تا ناخالصی نداشته باشد و آن را روی حرارت کم میگذاریم سپس شکر و پودر ژله را اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد از حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه مخلوط کمی غلظت میگیرد حالا گلوکز و ژلاتین بن ماری شده در ۳ قاشق آب را اضافه میکنیم و سپس روغن را اضافه میکنیم. دقت کنید که تمام مراحل باید با حرارت پایین انجام شود و مدام هم بزنید بعد از چند دقیقه به دلیل پخته شدن نشاسته مخلوط ما کاملا شفاف و غلیظ می شود به حدی که از فرنی غلیظ تر میشود حالا گلاب را اضافه میکنیم و مواد را از روی شعله برداشته و کمی صبر میکنیم تا از داغی بیافتد در این مدت ظرف پیرکس را مرطوب میکنیم و روی آن کیسه فریزر می گذاریم و کیسه فریزر را کمی چرب میکنیم و مایه باسلوق را روی کیسه فریزر میریزیم و ظرف را در یخچال قرار میدهیم. بعد از چند ساعت باسلوق را از ظرف خارج میکنیم و برش میزنیم و در نشاسته ذرت می غلتانیم. #باسلوق #باسلوق_هندوانه #باسلوق_ژله #باسلوق_ژله_ای #یلدا #هندوانه #باسلوق_میوه_ای #لوکوم #راحت_الحلقوم

همه توضیحات ...