طرز تهیه باسلوق ژله ای
سلام دوستای گلم آموزشهای یلداییمون شروع شد
امروز براتون آموزش باسلوق ژله ای رو در نظر گرفتم که فوق العاده راحت و خوشمزس.
#باسلوق_ژله_ای
مواد لازم:
پودر ژله ۱ بسته
نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه الی ۳/۴ پیمانه
آب سرد ۱ و نیم پیمانه
ژلاتین ۱ ق غ
روغن مایع یا کره ۱ ق غ
گلوکز ۱ ق م
گلاب ۳ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در آب سرد حل میکنیم و از صافی رد میکنیم تا ناخالصی نداشته باشد و آن را روی حرارت کم میگذاریم سپس شکر و پودر ژله را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بعد از حدود ۳۰ الی ۴۵ دقیقه مخلوط کمی غلظت میگیرد حالا گلوکز و ژلاتین بن ماری شده در ۳ قاشق آب را اضافه میکنیم و سپس روغن را اضافه میکنیم.
دقت کنید که تمام مراحل باید با حرارت پایین انجام شود و مدام هم بزنید بعد از چند دقیقه به دلیل پخته شدن نشاسته مخلوط ما کاملا شفاف و غلیظ می شود به حدی که از فرنی غلیظ تر میشود حالا گلاب را اضافه میکنیم و مواد را از روی شعله برداشته و کمی صبر میکنیم تا از داغی بیافتد در این مدت ظرف پیرکس را مرطوب میکنیم و روی آن کیسه فریزر می گذاریم و کیسه فریزر را کمی چرب میکنیم و مایه باسلوق را روی کیسه فریزر میریزیم و ظرف را در یخچال قرار میدهیم.
بعد از چند ساعت باسلوق را از ظرف خارج میکنیم و برش میزنیم و در نشاسته ذرت می غلتانیم.
#باسلوق #باسلوق_هندوانه #باسلوق_ژله #باسلوق_ژله_ای #یلدا #هندوانه #باسلوق_میوه_ای #لوکوم #راحت_الحلقوم
همه توضیحات ...