طرز تهیه نان محلی لری ساجی (دنبال=دنبال|)

ژورنال غذا (دنبال=دنبال)
ژورنال غذا (دنبال=دنبال)
سلام دوستان و همراهان عزیز ظهر آدینه تون بخیر و شادی امروز با هنر دست مادرشوهر عزیزم در خدمتتونم #نان_ساجی یا #نان_محلی دوستان ...
سلام دوستان و همراهان عزیز ظهر آدینه تون بخیر و شادی امروز با هنر دست مادرشوهر عزیزم در خدمتتونم #نان_ساجی یا #نان_محلی دوستان کار بسیار پر زحمتیه امیدوارم که بپسندید مواد لازم آرد ۳ کیلو نمک یک مشت خمیر مایع یا خمیر ترش (ما یک ق خمیر مایع استفاده کردید) آب ولرم بمیزان لازم ابتدا آرد نمک خمیر مایع رو قاطی میکنیم و سپس آب رو اضافه میکنیم و ورز میدیدم تا خمیر بدست نچسبه و بعد روی خمیر را میپوشانیم تا ور بیاد و در آخر خمیر آماده شده را چونه میگیریم و روی ساج داغ میندازیم تا دو طرفش برشته بهشه . نوش جان

همه توضیحات ...