طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه با دستور عالی

آشپزی ساجده
آشپزی ساجده
مواد لازم کیک پرتقالی ۲/۵پیمانه آرد سه صفر قنادی ۱پیمانه شکر می تونید اگر دوست داشتید شیرین تر باشه بیشتر هم بریزید ولی با ۱پیم ...
مواد لازم کیک پرتقالی ۲/۵پیمانه آرد سه صفر قنادی ۱پیمانه شکر می تونید اگر دوست داشتید شیرین تر باشه بیشتر هم بریزید ولی با ۱پیمانه کاملآ شیرینیش به اندازه هستش تخم مرغ ۵عدد (زرده و سفیده جدا بشه) سه چهارم پیمانه روغن مایع ۱پیمانه آب پرتقال حتماًتازه بگیرید و زمان بهش ندین بمونه چون تلخ مزه میشه ۲قاشق مربا خوری بگینگ پودر ۱تا۲قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده (پوست سفید رنگ شو استفاده نکنید چون تلخ میشه ) سفیده ها رو هم بزنید تا فرم بگیره کف قالب رو با روغن جامد یا کره چرب وآردپاشی کنید وآرد اضافه رو تکان بدید بریزه سایز قالب ۲۸ فررو از قبل روشن کرده بگذارید گرم بشه قالب رو در فر روی دمای ۱۸۰درجه به مدت ۵۰تا۶۰ دقیقه تا کیک بپزه با خلال دندان تست کنید اگر تمیز خارج شد کیک پخته فوق العاده عطر و رنگ عالی داره پیشنهاد میدم یک بار امتحانش کنید

همه توضیحات ...