طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با تمام فوت و فن های خمیر هزارلا

10,004 بازدید
بیشتر
آشپزی ساجده
آشپزی ساجده
مواد لازم برای این شیرینی ۱بسته خمیر هزار لا کف سینی کاغذ روغنی بگذارید ۳۰۰گرم خامه فرم گرفته قنادی پودر قند برای تزیین رویه ...
مواد لازم برای این شیرینی ۱بسته خمیر هزار لا کف سینی کاغذ روغنی بگذارید ۳۰۰گرم خامه فرم گرفته قنادی پودر قند برای تزیین رویه شیرینی پودر پسته دمای فر :فر رو از قبل روشن کرده بگذارید گرم بشه ۱۵دقیقه اول پخت روی۲۱۰درجه نان ها پف کنه ۱۵دقیقه دوم دما روی ۱۸۰درجه برای مغز پخت بشه نان ها خمیر هزار لا رو از چند ساعت قبل از فریزربه یخچال منتقل کنید تا کاملا یخ زدایی بشه #ناپلئونی#شیرینی_ایرانی#خامه_قنادی#خمیر_هزارلا #شیرینی_خانگی#آشپزی#قنادی#آموزش_شیرینی_تر #کیک_شیرینی#شیرینی#آموزش_شیرینی#شیرینی_ عید#شیرینی_ناپلئونی#شیرینی_آسان#شیرینی_خانگی #آموزش_شیرینی_پزی#کیک_شیرینی_دسر#دسر

همه توضیحات ...