آموزش کیک شکلات نسکافه با خاله پرستو و آوین

16,117 بازدید
بیشتر
کیک شکلات-نسکافه برای کیک شکلاتی #مواد_لازم تخم مرغ ۲ عدد شکر ۳/۴ لیوان روغن ۳/۴ لیوان شیر ۱/۲ لیوان بکینگ پودر ۳ ق.چ سر ...
کیک شکلات-نسکافه برای کیک شکلاتی #مواد_لازم تخم مرغ ۲ عدد شکر ۳/۴ لیوان روغن ۳/۴ لیوان شیر ۱/۲ لیوان بکینگ پودر ۳ ق.چ سر خالی وانیل ۱/۲ ق.چ آرد ۱ لیوان پودر کاکائو ۱/۲ لیوان اول تخم مرغ ها رو با همزن بزنید بعدش شکر رو اضافه کنید و باز بزنید. شیر و روغن رو اضافه کنید و دوباره کمی با همزن بزنید. بکینگ پودر و وانیل و آرد و پودر کاکائو رو الک کنید و اضافه کنید و با دست فقط تا حدی که باهم یک دست شن مواد هم بزنید نه بیشتر. بعدش هم به مدت ۴۰ دقیقه(باز بستگی به فر خودتون داره) توی دمای ۱۷۰ درجه بزارید بپزه توی قالب کمربندی البته. بعدش که حاضر شد بزارید قشنگ خنک شه روش رو صاف کنید و با شیر نم دار کنید و دوباره بزارید توی همون قالب کمربندی(البته بشورین ها). بعد میریم سراغ خامه روش ۱ بسته و نیم خامه صورتی ۵ ق.غ پنیر خامه ۱ پیمانه کوچیک قهوه فوری همون اندازه شکر و آب جوش ۱ ق.غ پر شکلات صبحانه ۲ ق.غ ژلاتین + ۴ق.غ آب جوش اول خامه و پنیر رو بزنید با همزن بعد نسکافه و شکر و آب جوش رو توی یه ظرف دیگه با همزن بزنید و بعد به خامه اضافه کنید. بعد شکلات صبحانه رو اضافه کنید. ژلاتین و آب رو داخل یه ظرف مخلوط کنید تا ژلاتین در آب حل بشه، بعدش به مخلوط اضافه کنید. کرم حاضر شده رو بریزید روی کیک و ۲ الی ۳ ساعت بزارید داخل یخچال. روش هم من بیسکوییت خرد شده و شکلات آب شده ریختم. بعدشم که نوش جان دیگه چقدر زیاااااد بود! بازنشر آزاد ولی کپی خود ویدیو ممنوع است

همه توضیحات ...