Persian Sweet Bamieh | شیرینی بامیه (با روش چند مربی) | بلح الشام
528 بار بازدید -
3 سال پیش
-
Persian Sweet Bamieh | Shirini
Persian Sweet Bamieh | Shirini Bamieh | Bamiyeh | شیرینی بامیه (با روش چند مربی) | بلح الشام
Persian Bamieh With Saffron And Rose Water Syrup
Persian Sweets and pastry
Persian Bamieh Recipe
شیرینی بامیه به همراه شربت بار
طرز تهیه شیرینی بامیه خانگی
Tulumba tatlısı
بلح الشام
Subscribe to "Ashpazi.890m" on:
YouTube: https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1
Pinterest: https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/
Aparat: https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
Persian Sweet Bamieh | Shirini Bamieh | Bamiyeh | شیرینی بامیه (با روش چند مربی) | بلح الشام
طرز تهیه شیرینی بامیه
مواد لازم برای تهیه شربت:
2 پیمانه شکر
1 پیمانه آب
½ پیمانه گلاب
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
1 قاشق چای خوری آبلیمو
مواد لازم برای شیرینی بامیه:
1 پیمانه آرد سفید
2 عدد تخم مرغ بزرگ
50 گرم کره
2 قاشق غذاخوری شکر
1 پیمانه آب
روغن به میزان لازم
وانیل نوک قاشق چایخوری
شهد یا شربت غلیظ به میزان لازم
طرز تهیه شربت بامیه:
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.-
هنگامی که تمام شکر حل شد زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.-
پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.-
توجه داشته باشید که زمان اضافه کردن بامیه به شربت، شربت باید ولرم باشد.-
طرز تهیه شیرینی بامیه:
برای شروع آب و کره را در یک قابلمه تفلون و یا لعابی قرار دهید و آن را روی حرارت گاز بگذارید.
سپس شکر را اضافه کرده و اجازه دهید تا مخلوط بجوشد.
بعد جوشیدن ماده داخل قابلمه، همه آرد و نمک را داخل قابلمه ریخته و به سرعت با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید.
در ادامه و هنگامی که مخلوط به صورت خمیر در آمد و جمع شد، 2 قاشق از شربت را به مخلوط اضافه کرده و مجددا مخلوط را هم میزنیم.
این کار را به مدت 10 دقیقه ادامه دهید تا خمیر پخته و کاملا خود را بگیرد و در وسط ظرف جمع شود.
البته توجه داشته باشید که لطافت و نرمی خود را از دست ندهد.
حالا وقت آن رسیده است که طرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود.
هنگامی که خمیر سرد شد، تخم مرغها یکی یکی اضافه کنید و با همزن برقی، هم بزنید تا به خورد خمیر برود.
هنگام اضافه کردن تخم مرغ دوم، 1/4 قاشق چایخوری وانیل به خمیر اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنید.
خمیر در این مرحله نه سفت است و نه خیلی نرم!
حالا خمیر را درون قیفی که سر آن یک ماسوره ستارهای است، بریزید.
حالا یک ماهیتابه با دیواره بلند (اگر ندارید یک قابلمه) را با روغن پر کرده و هنگامیکه روغن داغ شد، بامیهها را از قیف به درون روغن بیندازید.
اندازه مورد نیاز خود را برای بامیه انتخاب کنید و به کمک قیچی سر آن را ببرید.
بامیهها را به صورت یکدست سرخ کنید و دائما آن را زیر و رو کنید.
هنگامی که بامیهها تغییر رنگ دادن و طلایی رنگ شدند آنها را از روغن خارج کنید.
سپس بامیههای سرخ شده را در شربتی که از قبل تهیه کرده و ولرم است قرار دهید.
در آخر بامیهها باید حدود 1 تا 2 دقیقه درون شربت باقی بماند و سپس آن را خارج کنید.
بامیه را درون صافی و یا سبد قرار دهید تا شهد اضافی آن خارج شود.
میتوانید روی بامیه را با مغز پسته و یا بادام تزیین کنید.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/02/19 منتشر شده
است.
528
بـار بازدید شده