آموزش میگو سوخاری . آشپزی آسان
آموزش میگو سوخاری
مواد لازم برای۴ نفر
️تخم مرغ ۲ عدد
️میگو ۵۰۰ گرم
️آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
️پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری
️آرد ۱ پیمانه
️پودر سوخاری ۱ پیمانه
️نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
️طرز تهیه
۱- ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند.در ظرفی مناسب آب لیموترش،پودر سیر،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲- تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید .آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا داخل دو ظرف مختلف بریزید.
۳- پس از مدت ۱ الی ۲ ساعت میگوها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ،
۴- میگوها را به ترتیب درآرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.
نکته
به جای پودر سیر میتوانید از ۲ حبه سیر استفاده کنید
همه توضیحات ...