قطاب خانگی بدون فر/ قطاب یزدی/ شیرینی عید

4,486 بازدید
بیشتر
Moon Omid
Moon Omid
قطاب خونگی بدون فر فقط با سه قلم مواد در دسترس و بدون نیاز به فر و همزن این قطاب های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار رو واسه عید ...
قطاب خونگی بدون فر فقط با سه قلم مواد در دسترس و بدون نیاز به فر و همزن این قطاب های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار رو واسه عید درست کن مواد لازم: آرد ۱پیمانه روغن یک چهارم پیمانه ماست یک چهارم پیمانه گلاب ۱-۲ ق غ پودر قند ۷۰گرم پودر گردو یا پسته یا بادام ۷۰گرم پودر هل ۱ ق م ۱. ماست و روغن رو با هم مخلوط میکنیم و آرد الک شده رو طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم و با قاشق یا همزن دستی هم میزنیم تا مواد جمع بشه و یک خمیر لطیفی بهمون بده. ۲. خمیر رو داخل کیسه فریزر میذاریم و نیم ساعت تو یخچال میذاریم. ۳. برای درست کردن مواد میانی قطاب باید پودر گردو، پودر قند، هل و گلاب رو با هم مخلوط کنیم. ( من از ترکیب گردو آسیاب شده و پودر بادام استفاده کردم؛ میتونی از ترکیب گردو و پسته هم استفاده کنین). ۴. از مواد میانی قطاب به اندازه کوچک از گردو برمیداریم و تو دست گرد میکنیم و تو ظرف میچینیم. خمیر رو بعد از نیم ساعت از یخچال در میاریم و به اندازه گردو ازش برمیداریم و تو دست گرد میکنیم و بعد مطابق ویدئو روی میز کار پهن میکنیم. برای پهن کردن احتیاجی به وردنه نیست، به راحتی با فشار دست میشه پهنش کرد. ۵. مواد میانی قطاب رو داخل خمیر میذاریم و مطابق ویدئو خمیر رو میبندیم و میپیچیم و داخل روغنی که از قبل کاملا داغ شده سرخ میکنیم. ۶. بعد از سرخ کردن اجازع میدیم شیرینی ها کاملا خنک بشن و بعد تو پودر قند میغلطونیم و با پودر پسته تزئین میکنیم. نکات️ خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره؛ همین که آرد جذب مواد بشه کافیه. ورز دادن باعث‌ میشه خمیر به روغن بیوفته و کیفیت شیرینی رو پایین بیاره. ماستی که استفاده میکنین حتما باید شیرین باشه و اگه از ماست های خونگی استفاده می کنین دقت کنین شل نباشه و آب نیوفتاده باشه این مقدار مواد حدودا ۱۰ تا قطاب بهمون میده

همه توضیحات ...