پیراشکی گوشت

136 بازدید
بیشتر
نان و کیک با سمیرا
نان و کیک با سمیرا
پیراشکی گوشت سلام من سمیرا هستم امدم با آموزش یک نوع خمیر غذایی شما تو این ویدیو روش صحیح ورز دادن به خمیر های چسبناک رو یاد میگ ...
پیراشکی گوشت سلام من سمیرا هستم امدم با آموزش یک نوع خمیر غذایی شما تو این ویدیو روش صحیح ورز دادن به خمیر های چسبناک رو یاد میگیرید مواد اولیه آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم پ) شیر ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرم (سه چهارم پ ) شکر ۱۵ گرم (یک ق غ خ سر خالی ) نمک ۶ گرم (یک ق چ خ) خمیر مایه فوری ۵ گرم (یک ق چ خ ) تخم مرغ یک عدد کره ۳۰ گرم رومال یک عدد تخم مرغ کامل با یک ق غ خ شیر و کمی زعفران مواد میانی این خمیر دلخواه است تو رسپی اصلی از سس پستو و پنیر چدار استفاده شده و خمیر به شکل رول است (مثل رول دارچین ) من برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده و کمی پنیر پیتزا استفاده کردم دیگه شما از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید ️ ابتداداز ۱۵۰ گرم شیر استفاده کنید اگر خمیر سفت و خشک با قاشق شیر به خمیر اضافه کنید ۱۵ دقیقه به روش تا کردن و ضربه زدن ورز دهید تا به تست پنجره برسید برای اینکه خمیر به دستتون نچسبه دست هاتون بشورید و با دست های نم دار به خمیر ورز بدهید #خمیر_غذا #پیراشکی_خونگی #پیراشکی_گوشت #پیراشکی_خانگی #خمیر_پیراشکی

همه توضیحات ...